Zilver Inkoop Purmerend

Direct geld voor uw oud zilver? Dan bent u op zoek naar het adres voor zilver inkoop Purmerend. Waarom niet kiezen voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring in het vak? U kunt bij  Zilver Goud Amsterdam terecht met al uw zilveren voorwerpen, inclusief bestek, sieraden, munten en zilverbaren.

inkoop zilver PurmerendZoekt u een zilver inkoop Purmerend?
Tegenwoordig is veel zilver niet meer in trek. Zilverwerk vraagt veel onderhoud of past niet meer in een modern interieur. Dit is ook de reden waarom steeds meer mensen hun zilver inwisselen voor geld. Wanneer u bijvoorbeeld een massief zilver bestek of een theeservies in uw bezit heeft, heeft u al een behoorlijk gewicht aan zilver. En bij elkaar levert dit toch een mooi geldbedrag op. Benieuwd hoeveel uw zilver waard is? Laat uw items kosteloos taxeren door de specialisten van Zilver Goud Amsterdam.

Verkoop uw zilver vandaag
Bij ons kunt u rekenen op een snelle taxatie service. Deze bieden wij u kosteloos aan en u kunt zonder afspraak langskomen om hier gebruik van te maken. Bezoek ons met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo wordt uw zilver getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u kunnen vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Wenst u de verkoop voort te zetten, dan betalen wij u direct in contanten uit.

Hoge, actuele prijzen
Wij werken uitsluitend met de meest recente zilverprijzen zodat wij altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden voor uw edelmetaal. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Twijfelt u of uw object echt zilver is? U kunt dit zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of ga op zoek naar een zilverkeurteken. Wanneer u het nog niet zeker weet, mag u altijd langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek de zilver inkoop vanuit Purmerend
Wij zien u graag binnenkort in onze winkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen; wij hebben altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien en te kunnen uitbetalen.

Hier vindt u onze winkel
Niet alleen zilverwaar, maar ook goud, sieraden en luxe horloges kopen wij in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Purmerend komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop Purmerend

Scroll naar boven