Zilver Inkoop IJmuiden

Wilt u direct geld voor uw zilver? Dan bent u op zoek naar het adres voor zilver inkoop IJmuiden. Waarom niet kiezen voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal? Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u bij ons terecht met al uw oud zilver, inclusief sieraden, bestek, baren en munten.

Inkoop zilver IJmuidenZilver inkoop IJmuiden nodig?
Veel zilver is uit de mode geraakt. Bovendien vraagt zilverwerk veel onderhoud. Daarom besluiten steeds meer mensen hun zilver in te wisselen voor geld. Wanneer u bijvoorbeeld massief zilver bestek of servies bezit, heeft u al een behoorlijk gewicht aan zilver en dat levert bij elkaar toch een mooi bedrag voor uw op. Bent u benieuwd hoeveel uw zilver waard is? Laat uw objecten kosteloos taxeren door Zilver Goud Amsterdam.

Altijd direct geld voor uw oud zilver
Bij ons kunt u rekenen op onze snelle en bovendien kosteloze taxatie service. Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. U bezoekt ons met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo wordt uw zilver getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u kunnen vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Wenst u de verkoop voort te zetten, dan betalen wij u direct in contanten uit.

Zilver inkoop: altijd hoge, actuele prijzen
Wij werken met de meest recente zilverprijzen zodat wij altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden voor uw edelmetaal. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Weet u niet zeker of uw item van zilver is gemaakt? Test dit eerst met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of kijk of deze bestempeld is met een zilverkeurteken. Bij twijfel kunt u altijd langskomen, waar wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek ons vanuit IJmuiden
Wij verwelkomen u graag binnenkort in onze zilver inkoop winkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen; wij hebben altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien en te kunnen uitbetalen.

Hier vindt u onze winkel
Niet alleen oud zilver, maar ook goud, sieraden en luxe horloges kopen wij in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit IJmuiden komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop IJmuiden

Scroll naar boven