Zilver Inkoop Hoorn

Direct geld voor uw oud of ongebruikte zilver? Dan bent u op zoek naar het adres voor zilver inkoop Hoorn. Maar waarom niet kiezen voor de specialist met ruim twintig jaar ervaring? Bij Zilver Goud Amsterdam helpen wij u graag verder. Zo kunt u bij ons terecht met al uw oud zilver, inclusief sieraden, bestek, baren en munten.

Inkoop zilver HoornZilver inkoop Hoorn nodig?
Helaas is veel zilver is uit de mode geraakt. Bovendien vraagt zilverwerk veel onderhoud. Daarom besluiten steeds meer mensen hun zilver in te wisselen voor geld. Overweegt u naar de plaatselijke juwelier of edelsmid te gaan? Weet wel dat zij u niet altijd de beste prijs voor uw zilver kunnen geven. Wilt u weten hoeveel uw zilver vandaag opbrengt? Laat uw objecten kosteloos taxeren door de experts van Zilver Goud Amsterdam.

Direct uitbetaald
U kunt rekenen op onze snelle, gratis taxatie service. Zo bezoekt u onze winkel met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Uw oud zilver wordt gewogen en getoetst in uw bijzijn waarna wij u meteen kunnen vertellen hoeveel het waard is. Wilt u deze items aan ons verkopen? Dan betalen wij u direct in contanten uit.

Zilver inkoop: altijd de beste inkoopprijzen
Wij werken met de meest recente zilverprijzen zodat wij altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden voor uw edelmetaal. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Weet u niet zeker of uw item van zilver is gemaakt? Test dit eerst met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of kijk of deze bestempeld is met een officiële keurteken. Bij twijfel kunt u altijd langskomen, waar wij dit voor u kunnen testen.

Bezoek ons vanuit Hoorn
Wij zien u graag binnenkort in onze zilver inkoopwinkel. Vergeet niet voordat u uit huis vertrekt uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen; wij hebben altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien en u te kunnen uitbetalen.

Hier vindt u onze inkoopwinkel
Niet alleen oud zilver, maar ook goud, sieraden en luxe horloges kopen wij in. U bereikt ons adres heel eenvoudig wanneer u uit Hoorn komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Kijk op onze contactpagina voor de route en onze openingstijden.

Zilver inkoop Hoorn

Scroll naar boven