Zilver Inkoop Hilversum

Direct geld voor uw oud of ongebruikte zilver? Dan zoekt u het adres voor zilver inkoop Hilversum. Waarom niet kiezen voor de specialist met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal inkoop? Bij Zilver Goud Amsterdam helpen wij u graag verder en kunt u bij ons terecht met al uw oud zilver, inclusief sieraden, bestek, baren en munten

Inkoop zilver HilversumZilver inkoop Hilversum nodig?
Veel zilver is uit de mode geraakt. Bovendien vraagt zilverwerk veel onderhoud. Daarom besluiten steeds meer mensen hun zilver in te wisselen voor geld. Overweegt u naar de plaatselijke juwelier of edelsmid te gaan? Weet wel dat zij u niet altijd de beste prijs voor uw zilver kunnen geven. Benieuwd hoeveel uw zilver echt waard is? Laat uw zilveren objecten vandaag kosteloos taxeren door Zilver Goud Amsterdam.

Zilver inkoop: altijd direct geld
Bij ons kunt u rekenen op onze snelle, gratis taxatie service. Zo bezoekt u onze winkel met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Uw zilver wordt getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u ter plekke kunnen vertellen hoeveel het waard is. Wenst u hierna de verkoop voort te zetten, dan betalen wij u direct in contanten uit.

Zilver inkoop: altijd hoge, actuele prijzen
Wij werken met de meest recente zilverprijzen zodat wij altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden voor uw edelmetaal. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Weet u niet zeker of uw item van zilver is gemaakt? Test dit eerst met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of kijk of deze bestempeld is met een zilverkeurteken. Bij twijfel kunt u altijd langskomen, waar wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek ons vanuit Hilversum
Wij verwelkomen u graag binnenkort in onze zilver inkoop winkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen; wij hebben altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien en te kunnen uitbetalen.

Hier vindt u onze winkel
Niet alleen oud zilver, maar ook goud, sieraden en luxe horloges kopen wij in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Hilversum komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop Hilversum

Scroll naar boven