Zilver Inkoop Heerhugowaard

Wilt u geld voor uw oud zilver, sieraden en andere kostbaarheden? Dan zoekt u het adres voor zilver inkoop Heerhugowaarde. Dus waarom niet kiezen voor Zilver Goud Amsterdam, de inkoper met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal. Zo kunt u bij ons terecht met al uw zilveren voorwerpen, zoals bestek, sieraden, munten en baren.

Inkoop zilver HeerhugowaardZilver inkoop Heerhugowaard nodig?
Tegenwoordig is veel zilverwaar uit de mode geraakt. Het past niet meer in een modern interieur en vraagt bovendien veel verzorging. Dit is dan ook de reden waarom steeds meer mensen hun oud zilver inwisselen voor geld. Wanneer u bijvoorbeeld massief zilver in de vorm van bestek of een thee- of koffieservies bezit, heeft u al een behoorlijk gewicht aan waardevol edelmetaal. Benieuwd hoeveel uw oud zilver waard is? Onze specialisten helpen u graag verder.

Bezoek de ervaren inkoper
Natuurlijk kunt u bij Zilver Goud Amsterdam kunt u rekenen op een snelle taxatie service. Dit wordt u kosteloos aangeboden en u kunt zonder afspraak bij ons langskomen op hier gebruik van te maken. Bezoek ons met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo wordt uw zilver getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u kunnen vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Wenst u de verkoop voort te zetten, dan betalen wij u direct in contanten uit.

Hoge, actuele inkoopprijzen
Wij werken uitsluitend met de meest recente zilverprijzen zodat wij u altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Weet u niet zeker of uw object echt van zilver is gemaakt? Dit kunt u thuis zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of ga op zoek naar een keurstempel in het edelmetaal. Wanneer u het nog niet zeker weet, mag u altijd langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek de zilver inkoop vanuit Heerhugowaarde
Wij ontvangen u graag binnenkort in onze inkoopwinkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen. Ongeacht het bedrag van de inkoop, hebben wij altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien.

Hier is onze winkel
Niet alleen zilver, maar ook ander edelmetaal, sieraden en merkhorloges kopen wij van u in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Heerhugowaarde komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop Heerhugowaard

Scroll naar boven