Zilver Inkoop Heemskerk

Direct geld voor uw oud zilver en sieraden? Dan bent u op zoek naar het adres voor zilver inkoop Heemskerk. Dus waarom niet kiezen voor de inkoper met meer dan twintig jaar ervaring in het vak? Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u terecht met al uw zilveren objecten, zoals zilverbaren, bestek, servies en sieraden.

Inkoop zilver HeemskerkU zoekt een zilver inkoop Heemskerk
Helaas is veel zilver uit de mode geraakt. Dit is vooral te danken aan veranderingen in de mode en tijdrovend onderhoud. Daarom is het voor veel mensen een logische keuze om hun oude zilveren voorwerpen te aan ons te verkopen. Heeft u bijvoorbeeld een massief zilver bestekset of servies in uw bezit, dan is dit al een behoorlijk gewicht aan zilver wat bij elkaar een mooi bedrag voor u oplevert. Benieuwd hoeveel uw oud zilver waard is? Laat uw items kosteloos taxeren voor de inkoop door Zilver Goud Amsterdam.

Direct geld voor uw zilver
Bij ons kunt u rekenen op een snelle en een kosteloze taxatie service. Om hier gebruik van te maken, kunt  u zonder afspraak tijdens openingstijden bij ons langskomen. U bezoekt onze winkel met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo zullen wij uw zilver toetsen en wegen in uw bijzijn waarna wij u kunnen vertellen hoeveel uw zilver waard is. Wenst u de verkoop voort te zetten, dan betalen wij u direct in contanten uit.

Ontdek onze actuele inkoopprijzen
Wij werken uitsluitend met de meest recente zilverprijzen zodat wij altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden voor uw edelmetaal. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Twijfelt u of uw object echt zilver is? U kunt dit zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of ga op zoek naar een zilverkeurteken. Wanneer u het nog niet zeker weet, mag u altijd langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek onze zilver inkoop vanuit Heemskerk
Wij zien u graag binnenkort in onze winkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen; wij hebben altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien en te kunnen uitbetalen.

Hier vindt u ons
Niet alleen zilver, maar ook oud goud, sieraden en luxe horloges kopen wij van u in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Heemskerk komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop Heemskerk

Scroll naar boven