Zilver Inkoop Edam

Wilt u direct geld voor uw zilver? Dan zoekt u het adres voor zilver inkoop Edam. Waarom niet kiezen voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal? Zilver Goud Amsterdam is gespecialiseerd in de inkoop van al uw zilveren voorwerpen, inclusief bestek, sieraden, munten en baren.

Inkoop zilver EdamU zoekt een zilver inkoop Edam
Veel zilver is tegenwoordig uit de mode geraakt. Zo heeft zilverwerk veel poetswerk nodig of past het niet meer binnen een modern interieur. Dit is dan ook de reden waarom steeds meer mensen besluiten hun zilver te verkopen voor geld. Wanneer u bijvoorbeeld een zilveren theeservies of massief zilver bestek in uw bezit heeft, is dat al een behoorlijk gewicht aan zilver wat bij elkaar toch een mooi bedrag oplevert. Bent u benieuwd hoeveel uw oud zilver waard is? Laat deze items dan kosteloos taxeren door de specialisten van Zilver Goud Amsterdam.

Altijd direct geld
U kunt rekenen op onze snelle, vakkundige taxatieservice. Kom bij ons langs met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo wordt uw zilver getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u ter plekke kunnen vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Deze dienst bieden wij kosteloos aan en u kunt zonder afspraak bij ons langskomen op hier gebruik van te maken. Wilt u de verkoop voortzetten? Dan betalen wij u direct uit in contanten of via uw bank.

Zilver inkoop: hoge, actuele prijzen
Wij werken altijd met de meest recente zilverprijzen zodat wij u een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden voor uw edelmetaal. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Weet u niet zeker of uw object echt van zilver is gemaakt? Dit kunt u zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of zoek naar een zilverkeurteken in het metaal. Twijfelt u nog, dan kunt u altijd langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek de zilver inkoop vanuit Edam
Wij zien u graag binnenkort in onze winkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen; wij hebben altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien en te kunnen uitbetalen.

Hier is onze winkel
Niet alleen zilverwaar, maar ook goud, sieraden en luxe horloges kopen wij in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Edam komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop Edam

Scroll naar boven