Zilver Inkoop Den Helder

Direct geld voor uw oud of ongebruikte zilver? Dan bent u op zoek naar het adres voor zilver inkoop Den Helder. Maar waarom niet kiezen voor de inkoopspecialist met ruim twintig jaar ervaring? Bij Zilver Goud Amsterdam helpen wij u graag verder en kunt u bij ons terecht met al uw oud zilver, zoals bestek, baren, munten en sieraden.

Inkoop zilver Den HelderU zoekt een zilver inkoop Den Helder
Helaas is veel zilver is uit de mode geraakt. Bovendien vraagt zilverwerk het nodige onderhoud. Daarom besluiten steeds meer mensen hun zilver in te wisselen voor geld. Heeft u ook oud zilver en overweegt u naar de plaatselijke juwelier of edelsmid te gaan? Weet wel dat zij u niet altijd de beste prijs voor uw zilver kunnen geven. Benieuwd hoeveel uw zilver vandaag waard is? Laat uw objecten kosteloos taxeren door Zilver Goud Amsterdam.

Direct uitbetaald
U kunt rekenen op onze snelle, gratis taxatie service. Zo bezoekt u onze winkel met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Uw zilver wordt getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u ter plekke kunnen vertellen hoeveel het waard is. Wenst u hierna de verkoop voort te zetten, dan betalen wij u direct in contanten uit.

Altijd actuele prijzen
Wij werken uitsluitend met de meest recente zilverprijzen zodat wij altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden voor uw edelmetaal. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Weet u niet zeker of uw item van zilver is gemaakt? Check dit eerst met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of kijk of deze bestempeld is met een zilverkeurteken. Natuurlijk kunt u bij twijfel altijd langskomen, waar wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Zilver inkoop: bezoek ons vanuit Den Helder
Wij verwelkomen u graag binnenkort in onze zilver inkoopwinkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen; wij hebben altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien en te kunnen uitbetalen.

Hier is onze winkel
Niet alleen oud zilver, maar ook goud, sieraden en luxe horloges kopen wij in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Den Helder komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Kijk op onze contactpagina voor de route en onze openingstijden.

Zilver inkoop Den Helder

Scroll naar boven