Zilver Inkoop Delft

Direct geld voor uw oud zilver en sieraden? Dan bent u op zoek naar het adres voor een goede zilver inkoop Delft. Dus waarom niet kiezen voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal? Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u bij ons terecht met al uw zilveren voorwerpen, zoals zilver bestek, munten en baren. 

Inkoop zilver DelftZoekt u een zilver inkoop Delft?
Vandaag de dag is veel zilver is uit de mode geraakt. Zilverwerk vraagt veel onderhoud of past niet meer binnen een modern interieur. Daarom besluiten steeds meer mensen hun zilver in te wisselen voor geld. Wanneer u bijvoorbeeld een zilveren theeservies of massief zilver bestek in uw bezit heeft, is dat al een behoorlijk gewicht aan zilver wat bij elkaar toch een mooi bedrag oplevert. Benieuwd hoeveel uw zilver waard is? Laat deze items gratis taxeren door de specialisten van Zilver Goud Amsterdam.

Direct geld voor uw zilver: breng uw zilver naar de zilver inkoper
Natuurlijk kunt u rekenen op onze snelle taxatie service. Deze bieden wij kosteloos aan en u kunt zonder afspraak bij ons langskomen om hier gebruik van te maken. Neem alle items mee die u aan ons wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo wordt uw zilver getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u kunnen vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Ook kunnen wij u direct uitbetalen in contanten.

Altijd de beste inkoopprijs
Wij werken met de meest recente zilverprijzen zodat wij altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden voor uw edelmetaal. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Twijfelt u of uw object echt zilver is? U kunt dit zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of ga op zoek naar een zilverkeurteken. Wanneer u het nog niet zeker weet, mag u altijd langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek de zilver inkoop vanuit Delft
Wij treffen u graag binnenkort in onze winkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen; wij hebben altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien en te kunnen uitbetalen.

Hier vindt u onze winkel
Niet alleen zilverwaar, maar ook oud goud, sieraden en merkhorloges kopen wij in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Delft komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop Delft

Scroll naar boven