Zilver Inkoop Bloemendaal

Oud zilver verkopen? Dan zoekt u het adres voor zilver inkoop Bloemendaal. Maar waarom niet kiezen voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal? Bij Zilver Goud Amsterdam gaat u in zee met een inkoopexpert en kunt u terecht met al uw zilveren voorwerpen, inclusief zilver bestek, sieraden, munten en baren.

Inkoop zilver BloemendaalZoekt u een zilver inkoop Bloemendaal?
Veel zilver is uit de mode geraakt. Het past niet meer in een modern interieur en zilverwerk vraagt bovendien veel onderhoud. Daarom besluiten steeds meer mensen hun zilveren voorwerpen in te wisselen voor geld. Wanneer u bijvoorbeeld massief zilver in de vorm van bestek of een thee- of koffieservies bezit, heeft u al een behoorlijk gewicht aan waardevol zilver. Benieuwd hoeveel uw oud zilver waard is? De specialisten van Zilver Goud Amsterdam vertellen het u graag.

Bezoek vandaag de ervaren zilver inkoper
Natuurlijk kunt u rekenen op onze ervaring voor een snelle en vakkundige taxatie service. Deze bieden wij kosteloos aan en u kunt gewoon zonder afspraak bij ons langskomen om hier gebruik van te maken. Bezoek ons met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo wordt uw zilver getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u kunnen vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Wenst u de verkoop voort te zetten, dan betalen wij u direct in contanten uit.

Actuele inkoopprijzen
Wij werken uitsluitend met de meest recente zilverprijzen zodat wij altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden voor uw edelmetaal. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Twijfelt u of uw object echt van zilver is gemaakt? U kunt dit zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of ga op zoek naar een zilverkeurteken. Wanneer u het niet zeker weet, mag u altijd langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek de zilver inkoop vanuit Bloemendaal
Wij zien u graag binnenkort in onze winkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen; wij hebben altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien en te kunnen uitbetalen.

Hier is onze winkel
Niet alleen zilverwaar, maar ook oud goud, sieraden en luxe horloges kunnen wij van u inkopen. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Bloemendaal komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop Bloemendaal

Scroll naar boven