Zilver Inkoop Badhoevedorp

Wilt u direct geld voor uw oud zilver? Dan zoekt u het adres voor zilver inkoop Badhoevedorp. Bij Zilver Goud Amsterdam kiest u voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal. U kunt bij onze winkel terecht met al uw zilveren voorwerpen, inclusief bestek, sieraden, munten en baren.

Inkoop zilver BadhoevedorpZilver inkoop Badhoevedorp nodig?
Veel zilver is uit de mode geraakt. Bovendien vraagt zilverwerk veel onderhoud. Daarom besluiten steeds meer mensen hun zilver in te wisselen voor geld. Wanneer u bijvoorbeeld massief zilver bestek of een zilveren theeservies bezit, heeft u al een behoorlijk gewicht aan zilver en dat levert bij elkaar toch een mooi bedrag voor u op. Benieuwd hoeveel uw zilver waard is? Laat deze items kosteloos taxeren door de specialisten van Zilver Goud Amsterdam.

Breng uw zilver naar de ervaren zilver inkoper
Bij ons kunt u reken op een snelle taxatie en direct geld voor uw zilver. Taxatie bieden wij kosteloos aan en u kunt zonder afspraak bij ons langskomen om hier gebruik van te maken. Bezoek ons met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo wordt uw zilver getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u kunnen vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Wenst u de verkoop voort te zetten, dan betalen wij u direct in contanten uit.

Hoge, actuele inkoopprijzen
Wij werken uitsluitend met de meest recente zilverprijzen zodat wij u altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Weet u niet zeker of uw object echt van zilver is gemaakt? Dit kunt u zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of ga op zoek naar een zilverkeurteken. Wanneer u het nog niet zeker weet, mag u altijd langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek de zilver inkoop vanuit Badhoevedorp
Wij ontvangen u graag binnenkort in onze winkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen. Ongeacht het bedrag van de inkoop, hebben wij altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien.

Hier vindt u onze winkel
Niet alleen zilver, maar ook goud, sieraden en luxe horloges kopen wij in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Badhoevedorp komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop Badhoevedorp

Scroll naar boven