Zilver Inkoop Alkmaar

Direct geld voor uw oud zilver en andere kostbaarheden? Dan zoekt u het adres voor zilver inkoop Alkmaar. Bij Zilver Goud Amsterdam kiest u voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal. Zo kunt u bij ons terecht met al uw zilveren voorwerpen, zoals bestek, sieraden, munten en baren.

Inkoop zilver AlkmaarOp zoek naar een zilver inkoop Alkmaar?
Helaas is veel zilver is uit de mode geraakt. Het past niet meer in een modern interieur en zilverwerk vraagt bovendien veel verzorging. Daarom besluiten steeds meer mensen hun oud zilver in te wisselen voor geld. Wanneer u bijvoorbeeld massief zilver in de vorm van bestek of een thee- of koffieservies bezit, heeft u al een behoorlijk gewicht aan waardevol edelmetaal. Benieuwd hoeveel uw oud zilver waard is? Onze specialisten helpen u graag verder.

Bezoek de zilver inkoper met ervaring
Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u rekenen op een snelle taxatie service. Deze bieden wij kosteloos aan en u kunt zonder afspraak bij ons langskomen op hier gebruik van te maken. Bezoek ons met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo wordt uw zilver getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u kunnen vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Wenst u de verkoop voort te zetten, dan betalen wij u direct in contanten uit.

Altijd actuele inkoopprijzen
Wij werken uitsluitend met de meest recente zilverprijzen zodat wij u altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Weet u niet zeker of uw object echt van zilver is gemaakt? Dit kunt u thuis zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of ga op zoek naar een keurstempel in het edelmetaal. Wanneer u het nog niet zeker weet, mag u altijd langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek onze zilver inkoop vanuit Alkmaar
Wij ontvangen u graag binnenkort in onze inkoopwinkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen. Ongeacht het bedrag van de inkoop, hebben wij altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien.

Hier vindt u onze winkel
Niet alleen oud zilver, maar ook goud, sieraden en merkhorloges kopen wij van u in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Alkmaar komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop Alkmaar

Scroll naar boven