Inkoop sigarendoos

Zilver Goud Amsterdam is gespecialiseerd in de inkoop van oud edelmetaal. U kunt dus ook bij ons terecht om uw zilveren of gouden sigarendoos te verkopen. Heeft u deze thuis liggen of uit een erfenis deze waardevolle sigarendoosjes verkregen? Kom dan langs voor een gratis taxatie en directe inkoop.

Sigarendoos inkoop
Doordat items als sigarendoosjes vandaag de dag bijna niet meer in gebruik zijn, weten veel mensen geen raad met zulke voorwerpen. Gelukkig kunnen deze doosjes uitgevoerd in zilver of geld toch nog een aardig bedrag opbrengen wanneer u ze verkoopt. Bezoek daarom onze inkoopwinkel zodat onze experts de exacte inkoopwaarde voor u kunnen bepalen.

Inkoop van sigarendoosjes in Amsterdam
De inkoop van uw sigarendoos vindt direct plaats in onze winkel in Amsterdam. U hoeft vooraf geen afspraak te maken en kunt gewoon langskomen met alle items die u wenst te verkopen. Wij zullen de items zorgvuldig bekijken en waar nodig nog toetsen op echtheid. Aan de hand van deze gegevens ontvangt u ter plekke een mondelinge taxatie, zo weet u gelijk welk bedrag wij aan u kunnen uitbetalen.

Direct geld voor uw gouden sigarendoos
Bent u tevreden over het bod en wilt u direct overgaan tot een verkoop? Dat kan! De overdracht en financiële afhandeling kan gelijk plaatsvinden in een beveiligde omgeving aan onze balie. Afhankelijk van het bedrag, krijgt u het geld in contanten mee of maken wij het bedrag over naar uw eigen rekening. Wij werken veilig, betrouwbaar en snel zodat u het geld direct kunt gebruiken voor zaken of aankopen waar u wel wat aan heeft.

Sigarendoos verkopen in Amsterdam
Wilt u ook uw sigarendoos verkopen in Amsterdam? Bezoek onze winkel zonder afspraak tijdens onze openingsuren en maak kennis met onze inkoopexperts. Vergeet niet uw geldige legitimatiebewijs mee te nemen, deze hebben wij altijd nodig om de inkoop administratief te verwerken en om u te kunnen uitbetalen. Kom langs en ontdek hoeveel wij u vandaag voor uw sigarendoos mee kunnen geven!

Scroll naar boven