Inkoop Inboedel Amsterdam

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Inboedel inkoop in Amsterdam
De inkoop van een inboedel regelen lijkt niet altijd eenvoudig. Het gaat in de meeste gevallen toch om waardevolle items als sieraden, gouden munten of zilverwaar. Dan dient een inboedel vaak ook verdeeld te worden onder meerdere erfgenamen verdeeld te worden. De inkoop van een inboedel is dan een zeer logische stap.

Inkoop Inboedel AmsterdamWaar vindt u een inkoop inboedel Amsterdam?
Wij ontvangen vaak klanten die een op zoek zijn naar een inkoop inboedel Amsterdam. Deze klanten hebben dan goud en/of zilver die ze willen inwisselen voor geld. Vaak gaat het om kleine losse items die bij elkaar toch een aardig bedrag opleveren. Deze klanten zijn dan blij verrast wanneer onze experts de waarde van deze items weet te taxeren. Zij bekijken alle objecten zorgvuldig en toetsen het goud, zilver en ander edelmetaal op zowel echtheid als kwaliteit. Aan de hand hiervan vertellen zij u direct welk bedrag u meekrijgt.

Altijd actuele prijzen voor uw kostbaarheden
Het uit te keren bedrag wordt altijd bepaald door soort, zuiverheid en gewicht van het edelmetaal. Goud, zilver en overige edelmetaal kopen wij in volgens actuele koersen. Zo ontvangt u een eerlijke inkoopprijs. Dit is dan ook de reden waarom het bedrag die wij u bieden voor de inkoop van uw inboedel beperkt is. Mocht u nog even de tijd willen nemen om over het bod na te denken, houd dan wel rekening mee dat wij ons bod mogelijk aan moeten passen mochten de koersen in de tussentijd stijgen of dalen.

Inboedel inkoop AmsterdamDirect geld voor uw inboedel
In de meeste gevallen kunnen wij de waarde van de inboedel direct contant aan u meegeven. Wanneer het bedrag hoog is, of wanneer u het geld liever op uw rekening wenst te ontvangen, dan betalen wij u per bank uit. Voor de inkoop hebben wij altijd een geldige legitimatiebewijs van u nodig. Dus vergeet niet uw paspoort of Nederlandse rijbewijs, ID-kaart of verblijfsvergunning mee te nemen.

Gratis taxatie bij inkoop inboedel Amsterdam
Wilt u weten hoeveel uw inboedel waard is? Wij taxeren alle items gratis, onder andere:
Sieraden
Merkhorloges
Gouden Munten
Zilveren munten
Massief zilver bestek
Miniaturen

Bezoek ons direct en zonder afspraak![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven