Goud Verkopen Zoetermeer

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor goud verkopen Zoetermeer omgeving? Waarom niet uw oud goud verkopen aan de inkoper met ruim twintig jaar ervaring in het vak? Zilver Goud Amsterdam is specialist op het gebied van edelmetaal sieraden en luxe horloges. Wij bieden altijd een  eerlijke prijs voor uw edelmetaal.

Zoetermeer goud verkopenOud goud verkopen in Zoetermeer? Kies de inkoper met ervaring!
Wist u dat u kapotte sieraden nog kunt inwisselen voor geld? Vaak laat men deze items jarenlang in de la liggen. Maar waarom niet deze items vandaag  inleveren voor directe uitbetaling? Overweegt u om deze kostbaarheden naar de plaatselijke juwelier te brengen? Besef dan wel dat zij u niet altijd de hoogste prijs kunnen bieden. Kies daarom voor zekerheid door in zee te gaan met een expert. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en ervaring. Bovendien gebruiken wij uitsluitend de meest recente goudkoersen, waardoor wij u altijd een eerlijke, hoge prijs kunnen geven.

Uw goud verkopen eenvoudig en veilig verkopen
Dat u niet elke dag uw goud verkoopt, begrijpen wij als geen ander. Daarom doen wij er alles aan om het proces zo makkelijk mogelijk te maken. Dit begint met een bezoek aan onze winkel. Zo kunt u ons zonder afspraak bezoeken binnen onze openingstijden. U neemt alle items mee die u wenst te verkopen zodat onze experts deze op waarde kunnen taxeren. Wij vragen hiervoor geen vergoeding en deze service verplicht u tot niets.

Bij ons krijgt u altijd direct geld voor uw goud
Nadat wij uw objecten hebben getaxeerd, kunnen wij u direct uitbetalen. U kiest zelf of u het geld op uw bankrekening of contant wilt ontvangen. Wij werken wij volgens de wetgeving. Dit betekent dat wij verplicht zijn om uw identiteitsbewijs te vragen en om uw gegevens op te nemen in onze administratie voordat wij u kunnen uitbetalen. Neem daarom uw paspoort, Nederlandse rijbewijs of verblijfsdocument mee wanneer u onze winkel bezoekt.

Bezoek de winkel
Benieuwd hoeveel wij voor uw goud en andere kostbaarheden kunnen geven? Kom gerust en zonder afspraak langs op ons adres. Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Zoetermeer komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Goud Verkopen Zoetermeer

Scroll naar boven