Goud Verkopen Wassenaar

Bent u op zoek naar het adres voor goud verkopen Wassenaar omgeving? Waarom niet uw goud verkopen aan de inkoper met ruim twintig jaar ervaring? Zilver Goud Amsterdam is specialist op het gebied van goud, zilver, sieraden en luxe horloges. Wij bieden altijd een  eerlijke prijs voor uw kostbaarheden.

Wassenaar goud verkopenOud goud verkopen in Wassenaar? Kies voor zekerheid!
heeft u ongedragen of  kapotte sieraden in huis? Laat deze waardevolle items geen stof vangen en wissel uw edelmetaal vandaag in voor geld. Overweegt u om naar de plaatselijke juwelier te gaan? Weet dan wel dat zij u niet altijd de hoogste prijs kunnen geven. Kies daarom voor zekerheid door in zee te gaan met een expert. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en ervaring. Bovendien werken wij met de meest recente goudkoersen, waardoor wij u altijd een hoge, eerlijke prijs kunnen geven.

Snel en makkelijk uw goud verkopen
Dat u niet elke dag uw goud en sieraden verkoopt, begrijpen wij als geen ander. Daarom doen wij er alles aan om het proces zo makkelijk mogelijk te maken. Het begint allemaal met een bezoek aan onze winkel. Zo kunt u ons zonder afspraak bezoeken binnen onze openingstijden. U neemt alle items mee die u wenst te verkopen zodat onze experts deze op waarde kunnen taxeren. Wij vragen hiervoor geen vergoeding en deze service verplicht u tot niets.

Bij ons altijd direct geld voor uw goud
Nadat wij uw goud hebben getaxeerd, kunnen wij u direct uitbetalen. U kunt zelf kiezen of u het geld op uw bankrekening of contant wenst te ontvangen. Wij werken wij volgens de wetgeving. Dit betekent dat wij verplicht zijn om uw identiteitsbewijs te vragen en om uw gegevens op te nemen in onze administratie voordat wij u kunnen uitbetalen. Neem daarom uw paspoort, Nederlandse rijbewijs of verblijfsdocument mee wanneer u onze winkel bezoekt.

Bezoek de winkel
Wilt u weten hoeveel wij voor uw goud en andere kostbaarheden kunnen geven? Kom gerust en zonder afspraak langs op ons adres. Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Wassenaar komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Goud Verkopen Wassenaar

Scroll naar boven