Goud Verkopen Volendam

Zoekt u een betrouwbaar adres voor goud verkopen Volendam omgeving? Bezoek dan de inkoper met ruim twintig jaar ervaring! Zilver Goud Amsterdam is de specialist voor het taxeren van uw kostbaarheden en biedt u altijd een eerlijke prijs voor uw oud goud, merkhorloge en andere edelmetalen.

Volendam goud verkopenGoud verkopen in Volendam? Kies voor de ervaren inkoper!
Overweegt u om naar de plaatselijke juwelier te gaan? Weet dan wel dat zij u niet altijd de hoogste prijs kunnen bieden. Kies daarom voor zekerheid door in zee te gaan met een ervaren specialist. Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u rekenen op onze kennis en expertise. Bovendien werken wij met de meest recente goudkoersen, waardoor wij u altijd een hoge, eerlijke prijs voor uw goud kunnen geven.

Waarom nu de tijd is om uw goud te verkopen
Mode verandert. Omstandigheden veranderen. Vaak gaan deze veranderingen gepaard met het niet meer dragen van kostbare sieraden die ooit door u of door uw dierbare zijn gekocht. Elke dag helpen wij klanten die graag deze items willen inruilen tegen uitbetaling in cash. Een win-win situatie; het ingeleverd goud wordt omgesmolten en verwerkt tot nieuwe producten, terwijl onze klanten de deur uitgaan met een mooi bedrag om aan iets anders waardevols te besteden.

Zo kunt u goud verkopen
Bezoek ons zonder afspraak en wanneer het u uitkomt. U neemt alle items mee die u eventueel wenst te verkopen zodat onze experts deze op waarde kunnen taxeren. Na de taxatie kunt u kiezen om uw goud aan ons te verkopen. In dat geval ontvangt u direct het geld in cash of bijgeschreven op uw bankrekening. Om u uit te kunnen betalen zijn wij wettelijk verplicht om naar uw identiteitsbewijs te vragen en om uw gegevens en adres op te nemen in onze administratie. Neem daarom uw paspoort, Nederlandse rijbewijs of verblijfsdocument mee naar de winkel.

Bezoek ons
Wilt u weten hoeveel uw goud waard is? Kom langs op ons adres. Onze winkel is vanuit Volendam goed te bereiken met openbaar vervoer en auto. Kijk op onze contactpagina voor de route en onze openingstijden.

Goud Verkopen Volendam

Scroll naar boven