Goud Verkopen Rotterdam

Zoekt u het adres voor goud verkopen Rotterdam omgeving? Waarom niet kiezen voor de goudinkoper met ruim twintig jaar ervaring in het vak? Zilver Goud Amsterdam is uw specialist op het gebied van edelmetaal inkoop en taxatie van kostbaarheden. 

Rotterdam goud verkopenGoud verkopen Rotterdam? Wij kunnen u helpen. 
Heeft u oud goud in huis, zoals kapotte of ongedragen sieraden? Laat deze items geen stof vangen en wissel uw goud vandaag in voor geld. Overweegt u om naar de plaatselijke juwelier te gaan? Weet dan wel dat zij u niet altijd de hoogste prijs kunnen bieden. Kies daarom voor zekerheid door in zee te gaan met een expert. Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u rekenen op onze kennis en ervaring. Bovendien kopen wij in op basis van de met de meest recente goudkoersen, waardoor wij u altijd een hoge, eerlijke prijs kunnen geven.  

Zo eenvoudig is het om uw goud te verkopen 
Het is logisch dat u wilt weten wat u kunt verwachten bij een inkoop, want goud verkopen doet u niet elke dag. Daarom doen wij er alles aan om dit proces zo makkelijk mogelijk te maken. Dit beging met een bezoek aan ons adres. Dit kan zonder afspraak en wanneer het u uitkomt tijdens onze openingstijden. U neemt alle items mee die u wenst te verkopen zodat onze experts deze op waarde kunnen taxeren. Wij vragen hiervoor geen vergoeding en deze service verplicht u tot niets. Stel gerust uw vragen; wij zien graag dat u met een goed gevoel en een mooi bedrag naar huis gaat. 

Direct uitbetaald
Na het gratis taxeren van uw goud kunnen wij u ter plekke uitbetalen. U kiest zelf of u het geld op uw bankrekening of contant van ons wenst te ontvangen. Daarnaast werken wij volgens de wetgeving. Dit betekent dat wij verplicht zijn om uw identiteitsbewijs te vragen en om uw gegevens op te nemen in onze administratie voordat wij u kunnen uitbetalen. Neem daarom uw paspoort, Nederlandse rijbewijs of verblijfsdocument mee wanneer u onze winkel bezoekt.

Hier is onze winkel
Weten hoeveel
wij voor uw oud goud kunnen geven? Kom gerust en zonder afspraak langs op ons adres. Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Rotterdam komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.  

Goud Verkopen Rotterdam

Scroll naar boven