Goud Verkopen Nederhorst Den Berg

Goud verkopen Nederhorst den Berg omgeving? Waarom niet kiezen voor de goudinkoper met ruim twintig jaar ervaring? Zilver Goud Amsterdam is uw specialist op het gebied van oud goud, zilver, sieraden en luxe horloges en biedt altijd een eerlijke, hoge prijs voor uw kostbaarheden.

Nederhorst Den Berg goud verkopenOud goud verkopen in Nederhorst den Berg? Kies voor zekerheid!
Ongedragen of kapotte sieraden in de la? Heeft u een zilver- of gouden muntenverzameling geërfd? Laat deze items geen stof vangen en wissel uw edelmetaal vandaag in voor geld. Overweegt u om naar de plaatselijke juwelier te gaan? Besef dan wel dat zij u niet altijd de hoogste prijs kunnen bieden. Kies daarom voor zekerheid door in zee te gaan met een expert. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en ervaring. Bovendien werken wij met de meest recente goudkoersen, waardoor wij u altijd een hoge, eerlijke prijs kunnen geven.

Uw goud verkopen: makkelijk, snel, betrouwbaar
Dat u niet elke dag uw goud verkoopt, begrijpen wij als geen ander. Daarom doen wij er alles aan om het proces zo makkelijk mogelijk te maken. Het begint met een bezoek aan onze winkel. Zo kunt u onze winkel zonder afspraak bezoeken binnen onze openingstijden. U neemt alle items mee die u wenst te verkopen zodat onze experts deze op waarde kunnen taxeren. Wij vragen hiervoor geen vergoeding en deze service verplicht u tot niets.

Bij ons altijd direct geld voor uw goud
Na de taxatie van uw goud, kunnen wij u direct uitbetalen. U kunt zelf kiezen of u het geld op uw bankrekening of contant wenst te ontvangen. Wij werken wij volgens de wetgeving. Dit betekent dat wij verplicht zijn om uw identiteitsbewijs te vragen en om uw gegevens op te nemen in onze administratie voordat wij u kunnen uitbetalen. Neem daarom uw paspoort, Nederlandse rijbewijs of verblijfsdocument mee wanneer u onze winkel bezoekt.

Bezoek de winkel
Wilt u weten hoeveel wij voor uw goud en andere kostbaarheden kunnen geven? Kom gerust en zonder afspraak langs op ons adres. Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Nederhorst den Berg komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Goud Verkopen Nederhorst Den Berg

Scroll naar boven