Goud Verkopen Leiden

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor goud verkopen Leiden omgeving? Bezoek dan de inkoper met ruim twintig jaar ervaring! Zilver Goud Amsterdam is de specialist voor het taxeren van uw kostbaarheden en biedt u altijd een eerlijke prijs voor uw oud goud, merkhorloges en andere edelmetalen.

Leiden goud verkopenGoud verkopen Leiden? Wij helpen u verder!
Mode verandert. Uw omstandigheden veranderen. Vaak gaan deze veranderingen gepaard met het niet meer dragen van kostbare sieraden die ooit door u (of door uw dierbare) zijn gekocht. Laat deze items geen stof vangen en wissel ze vandaag in voor geld, maar kies dan wel voor een ervaren inkoper. Overweegt u om naar de plaatselijke juwelier te gaan? Weet dan wel dat zij u niet altijd de hoogste prijs kunnen bieden. Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u rekenen op onze kennis en werken wij uitsluitend met actuele goudkoersen zodat wij u altijd een hoge, eerlijke prijs kunnen uitkeren.

Uw goud verkopen: zo werkt het
Vraagt u zich misschien af wat u kunt verwachten bij een goud inkoop? Heel begrijpelijk, want goud verkopen doet u niet elke dag. Daarom doen wij er alles aan om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit is ook de reden waarom u zonder afspraak en wanneer het u uitkomt onze winkel kunt bezoeken. U neemt alle items mee die u eventueel wenst te verkopen zodat onze experts deze op waarde kunnen taxeren.

Direct geld
Na het taxeren van uw goud, ontvangt u direct het geld in cash of wordt het bedrag bijgeschreven op uw bankrekening. Om u uit te kunnen betalen zijn wij wettelijk verplicht om naar uw identiteitsbewijs te vragen en om uw gegevens en adres op te nemen in onze administratie. Neem daarom uw paspoort, Nederlandse rijbewijs of verblijfsdocument mee wanneer u onze winkel bezoekt.

Hier is onze winkel
Benieuwd hoeveel uw goud waard is? Kom langs op ons adres. Onze winkel is vanuit Leiden goed te bereiken met openbaar vervoer en auto. Kijk op onze contactpagina voor de route en onze openingstijden.

Goud Verkopen Leiden

Scroll naar boven