Goud Verkopen Huizen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor goud verkopen Huizen omgeving? Waarom niet uw kostbaarheden verkopen aan de inkoper met ruim twintig jaar ervaring in het vak? Zilver Goud Amsterdam is specialist op het gebied van goud, zilver, sieraden en luxe horloges. Wij bieden altijd een  eerlijke prijs voor uw edelmetaal.

Huizen goud verkopenOud goud verkopen in Huizen? Kies voor de ervaren inkoper!
Wist u dat u oude en kapotte sieraden nog kunt inwisselen voor geld? Vaak laten mensen deze items jarenlang in de la liggen. Dus waarom niet deze items direct inleveren voor directe uitbetaling. Overweegt u om deze items naar de plaatselijke juwelier te brengen? Besef dan wel dat zij u niet altijd de hoogste prijs kunnen bieden. Kies daarom voor zekerheid door in zee te gaan met een expert. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en ervaring. Bovendien gebruiken wij uitsluitend de meest recente goudkoersen, waardoor wij u altijd een eerlijke, hoge prijs kunnen geven.

Goud verkopen: makkelijk, snel, betrouwbaar
Dat u niet elke dag uw goud verkoopt, begrijpen wij als geen ander. Daarom doen wij er alles aan om het proces zo makkelijk mogelijk te maken. Dit begint met een bezoek aan onze winkel. Zo kunt u ons zonder afspraak bezoeken binnen onze openingstijden. U neemt alle items mee die u wenst te verkopen zodat onze experts deze op waarde kunnen taxeren. Wij vragen hiervoor geen vergoeding en deze service verplicht u tot niets.

Bij ons krijgt u altijd direct geld voor uw goud
Nadat wij uw items hebben getaxeerd, kunnen wij u direct uitbetalen. U kunt zelf kiezen of u het geld op uw bankrekening of contant wenst te ontvangen. Wij werken wij volgens de wetgeving. Dit betekent dat wij verplicht zijn om uw identiteitsbewijs te vragen en om uw gegevens op te nemen in onze administratie voordat wij u kunnen uitbetalen. Neem daarom uw paspoort, Nederlandse rijbewijs of verblijfsdocument mee wanneer u onze winkel bezoekt.

Bezoek de winkel
Wilt u weten hoeveel wij voor uw goud en andere kostbaarheden kunnen geven? Kom gerust en zonder afspraak langs op ons adres. Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Huizen komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Goud Verkopen Huizen

Scroll naar boven