Goud Verkopen Egmond

Zoekt u een betrouwbaar adres voor goud verkopen Egmond omgeving? Waarom niet bij de inkoper met ruim twintig jaar ervaring? Zilver Goud Amsterdam is gespecialiseerd in het taxeren van uw kostbaarheden en biedt u altijd een eerlijke prijs voor uw goud en sieraden.

Egmond goud verkopenUw goud verkopen in Egmond? Kies voor zekerheid!
Heeft u oud goud in huis? Kapotte of ongedragen sieraden of horloges? Laat deze items geen stof vangen en wissel uw goud vandaag in voor geld. Overweegt u om naar de plaatselijke juwelier te gaan? Weet dan wel dat zij u niet altijd de hoogste prijs kunnen bieden. Kies daarom voor zekerheid door in zee te gaan met een specialist. Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u rekenen op kennis en expertise. Bovendien werken wij met de meest recente goudkoersen, waardoor wij u altijd een hoge, eerlijke prijs kunnen geven.

Zo kunt u goud verkopen
Goud verkopen doet u niet elke dag en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom doen wij er alles aan om het inkoopproces zo makkelijk mogelijk te maken. Het begint met een bezoek aan onze winkel. Dit kan zonder afspraak en wanneer het u uitkomt tijdens onze openingstijden. U neemt alles mee wat u eventueel wenst te verkopen zodat onze experts deze op waarde kunnen taxeren. Wij vragen hiervoor geen vergoeding en deze service verplicht u tot niets.

Direct uitbetaald
Na het taxeren van uw goud kunnen wij u direct uitbetalen. U kiest zelf of u het geld op uw bankrekening of contant van ons wenst te ontvangen. Daarnaast werken wij volgens de wetgeving. Dit betekent dat wij verplicht zijn om uw identiteitsbewijs te vragen en om uw gegevens op te nemen in onze administratie voordat wij u kunnen uitbetalen. Neem daarom uw paspoort, Nederlandse rijbewijs of verblijfsdocument mee wanneer u onze winkel bezoekt.

Bezoek onze winkel
Wilt u weten hoeveel wij voor uw kostbaarheden kunnen geven? Kom gerust en zonder afspraak langs op ons adres. Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Egmond komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Goud Verkopen Egmond

Scroll naar boven