Goud Verkopen Den Haag

U zoekt het adres voor goud verkopen Den Haag omgeving? Waarom niet uw goud inwisselen bij de inkoper met ruim twintig jaar ervaring in het vak? Zilver Goud Amsterdam is uw specialist op het gebied van goud, zilver, sieraden en luxe horloges. Wij bieden altijd een  eerlijke prijs voor uw kostbaarheden.

Den Haag goud verkopenUw oud goud verkopen in Den Haag? Wij helpen u verder!
Ongedragen of kapotte sieraden huis? Onlangs een zilver- of gouden muntenverzameling geërfd? Laat deze waardevolle objecten geen stof vangen en wissel uw edelmetaal vandaag in voor geld. Overweegt u om naar de plaatselijke juwelier te gaan? Weet dan wel dat zij u niet altijd de hoogste prijs kunnen bieden. Kies daarom voor zekerheid door in zee te gaan met een expert. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en ervaring. Bovendien werken wij met de meest recente goudkoersen, waardoor wij u altijd een hoge, eerlijke prijs kunnen geven.

Makkelijk, snel en veilig uw goud verkopen
Dat u niet elke dag uw goud verkoopt, begrijpen wij volkomen. Daarom doen wij er alles aan om het inkoopproces zo makkelijk mogelijk te maken. Dit begint met een bezoek aan onze winkel. Zo kunt u ons zonder afspraak bezoeken binnen onze openingstijden. U neemt alle objecten mee die u wilt verkopen zodat onze experts deze op waarde kunnen taxeren. Wij vragen hiervoor geen vergoeding en deze service verplicht u tot niets.

Altijd direct geld
Na de taxatie van uw goud kunnen wij u direct uitbetalen. U kiest zelf of u het geld op uw bankrekening of contant wenst te ontvangen. Wij werken wij volgens de wetgeving. Dit betekent dat wij verplicht zijn om uw identiteitsbewijs te vragen en om uw gegevens op te nemen in onze administratie voordat wij u kunnen uitbetalen. Neem daarom uw paspoort, Nederlandse rijbewijs of verblijfsdocument mee wanneer u onze winkel bezoekt.

Bezoek ons
Wilt u weten hoeveel wij voor uw kostbaarheden kunnen geven? Kom gerust en zonder afspraak langs op ons adres. Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Den Haag komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Goud Verkopen Den Haag

Scroll naar boven