Goud Verkopen Bodegraven

Zoekt u een betrouwbaar adres voor goud verkopen Bodegraven omgeving? Waarom niet bij de goudinkoper met ruim twintig jaar ervaring? Zilver Goud Amsterdam is uw inkoopspecialist op het gebied van goud, zilver, sieraden en luxe horloges. Wij bieden altijd een  eerlijke prijs voor uw kostbaarheden.

Bodegraven goud verkopenGoud verkopen in Bodegraven? Wij helpen u verder.
Ongedragen of kapotte sieraden in de la? Een zilver- of gouden muntenverzameling waar u geen raad mee weet? Laat deze items geen stof vangen en wissel uw edelmetaal vandaag in voor geld. Overweegt u om naar de plaatselijke juwelier te gaan? Weet dan wel dat zij u niet altijd de hoogste prijs kunnen bieden. Kies daarom voor zekerheid door in zee te gaan met een expert inkoper. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en ervaring. Bovendien werken wij uitsluitend met de meest recente goudkoersen, waardoor wij u altijd een hoge, eerlijke prijs kunnen geven.

Uw goud verkopen is makkelijk en snel
Dat u niet elke dag uw goud verkoopt, begrijpen wij als geen ander. Daarom doen wij er alles aan om dit zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Het begint allemaal met een bezoek aan ons adres. U kunt ons zonder afspraak bezoeken binnen onze openingstijden. Onze taxatie service is gratis en verplicht u tot niets. Vergeet niet om alle items mee te nemen die u wenst te verkopen zodat onze experts deze op waarde kunnen taxeren. Aan de hand van beschrijvingen of foto’s is een waarde schatting niet mogelijk.

Altijd direct geld voor uw goud!
Na een taxatie van uw goud kunnen wij u direct uitbetalen. U kiest zelf of u het geld op uw contant of op uw bankrekening wilt ontvangen. Wij werken wij volgens de wetgeving. Dit betekent dat wij verplicht zijn om uw identiteitsbewijs te vragen en om uw gegevens op te nemen in onze administratie voordat wij u kunnen uitbetalen. Neem daarom uw paspoort, Nederlandse rijbewijs of verblijfsdocument mee wanneer u onze winkel bezoekt.

Bezoek ons
Wilt u weten hoeveel wij voor uw kostbaarheden kunnen geven? Kom gerust en zonder afspraak langs op ons adres. Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Bodegraven komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Goud Verkopen Bodegraven

Scroll naar boven