Goud Verkopen Alkmaar

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor goud verkopen Alkmaar omgeving? Kies dan voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring! Zilver Goud Amsterdam is gespecialiseerd in het taxeren van uw kostbaarheden en biedt u altijd een eerlijke prijs voor uw goud en sieraden.

Alkmaar goud verkopenGoud verkopen in Alkmaar? Kies voor de inkoper ervaring!
Oud goud in huis? Laat dit geen stof vangen en wissel het vandaag in voor geld. Overweegt u om naar de plaatselijke juwelier te gaan? Weet dan wel dat zij u niet altijd de hoogste prijs kunnen bieden. Kies daarom voor zekerheid door in zee te gaan met een specialist. Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u rekenen op onze kennis en expertise. Bovendien werken wij uitsluitend met actuele goudkoersen, waardoor wij u altijd een hoge, eerlijke prijs kunnen geven.

Uw goud verkopen
Logisch dat u zich afvraagt wat u kunt verwachten bij een inkoop, want goud verkopen doet u niet elke dag. Daarom doen wij er alles aan om het zo makkelijk mogelijk te maken. Het begint met een bezoek aan onze winkel. Dit kan zonder afspraak en wanneer het u uitkomt tijdens onze openingstijden. U neemt gewoon alles mee wat u wenst te verkopen zodat onze experts deze kunnen gratis kunnen taxeren. Stel gerust uw vragen; wij zien graag dat u met een goed gevoel en een mooi geldbedrag naar huis gaat.

Altijd direct geld
Na het gratis taxeren van uw goud kunnen wij gelijk overgaan tot directe uitbetaling. U kiest zelf of u het geld op uw bankrekening of contant van ons wenst te ontvangen. Daarnaast werken wij volgens de wetgeving. Dit betekent dat wij verplicht zijn om uw identiteitsbewijs te vragen en om uw gegevens op te nemen in onze administratie voordat wij u kunnen uitbetalen. Neem daarom uw paspoort, Nederlandse rijbewijs of verblijfsdocument mee wanneer u onze winkel bezoekt.

Hier vindt u onze winkel
Benieuwd hoeveel wij voor uw oud goud kunnen geven? Kom gerust en zonder afspraak langs op ons adres. Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Alkmaar komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Goud Verkopen Alkmaar

Scroll naar boven