Goud Kringloop Amsterdam

Oud goud? Breng het NIET naar de kringloop!
In plaats van uw kostbaarheden direct naar de kringloop Amsterdam te brengen, kijk nog eens goed naar wat u heeft. Oud goud en zilver is nog veel geld waard! Zonde als u dat zomaar weg doet. Wees verstandig en controleer gouden en zilveren objecten op merktekens. Ziet u een stempel staan, dan heeft u waarschijnlijk echt goud of zilver in handen. Zet deze voorwerpen apart en kom eerst bij ons langs, ook bij twijfel. Wie weet kunnen wij u blij maken met een mooi bedrag voor uw oud goud.

Goud Kringloop AmsterdamDirect geld voor uw goud en zilver
Regelmatig bezoeken klanten onze goud inkoop met een partij sieraden die ze eigenlijk van plan waren om naar de kringloop Amsterdam te brengen. Dan zijn dezelfde klanten blij verrast wanneer wij ze kunnen vertellen dat ze deze sieraden bij ons kunnen inwisselen tegen directe contante uitbetaling. Ook u kunt hiervan profiteren wanneer u eerst een bezoek brengt aan ons adres.

Altijd een eerlijke prijs
In tegenstelling tot de kringloop Amsterdam, ontvangt u bij ons geld voor uw tweedehandse sieraden en gebruiksvoorwerpen als miniaturen en zilver bestek. Oud goud en zilver is nog waardevol omdat deze omgesmolten kan worden om nieuwe sieraden en objecten van te maken. Onze inkoopprijzen zijn altijd gekoppeld aan de actuele goud- en zilverkoers. Zo ontvangt een eerlijke, hoge prijs voor uw goud en zilver. Alle objecten worden uiteraard getoetst op echtheid en kwaliteit om de waarde te bepalen. Dit gebeurt transparant en direct in uw bijzijn.

Kringloop goud inkoop Amsterdam, direct en zonder afspraak
Met ruim twintig jaar ervaring hebben wij alles in huis om uw oud goud en zilver in te kopen. Dus voordat u alles bij de kringloop Amsterdam inlevert, loop eerst onze winkel binnen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kunt gewoon bij ons binnenlopen. Een taxatie van de meegebrachte objecten is gratis en vrijblijvend. Wanneer u akkoord bent, kopen wij direct van u in. U dient alleen een geldige legitimatiebewijs met u mee te nemen en wij betalen u contant uit. Zo simpel is het.