Goud Inkoop Zoetermeer

Wilt u direct geld voor uw oud goud en zilver? Dan bent u bij onze goud inkoop Zoetermeer omgeving aan het juiste adres. Zowel voor een snelle service als eerlijke, hoge prijzen voor uw edelmetaal kunt u bij ons terecht. In plaats van uw ongedragen sieraden jarenlang stof te laten vangen, wisselt u uw kostbaarheden bij ons in tegen directe contante uitbetaling. Komt u uit de regio Zoetermeer? Dan bereikt u onze inkoopwinkel heel eenvoudig.

Goud Inkoop ZoetermeerOp zoek naar een betrouwbare goud inkoper in Zoetermeer?
U zoekt een goud inkoop Zoetermeer die u kunt vertrouwen. Al twintig jaar helpen wij klanten uit Zoetermeer en omgeving hun goud in te wisselen voor geld. Als inkoper staan onze deuren doordeweeks voor u open. Heeft u sieraden, een merkhorloge, zilveren munten of nog andere kostbare items die u wilt verkopen? Onze vakmensen hebben alles in huis om deze direct voor u te taxeren. Ook beantwoorden zij al uw vragen en informeren u graag over onze werkwijze.

Goud inkoop Zoetermeer: snel, betrouwbaar, eenvoudig
Wanneer u bij ons komt, wordt elk object die u meeneemt zorgvuldig beoordeeld, zo wordt onder andere het karaatgehalte getoetst. Voor merkhorloges vragen wij altijd naar de doos en papieren, dus mocht u deze nog in uw bezit hebben, neemt u deze altijd mee. Deze taxatie is gratis en vrijblijvend. U bent tot niets verplicht. Doordat onze prijzen gekoppeld zijn aan de huidige edelmetaalkoersen, bent u bij ons altijd verzekerd van een eerlijke prijs voor uw goud.

Direct en zonder afspraak uw goud verkopen
Goud wisselt u voor geld in op ons kantoor. U kunt gewoon bij ons binnenlopen en hoeft vooraf geen afspraak met ons te maken. Voor de inkoop dient u alle objecten mee te nemen, ook als u nog twijfelt of u daadwerkelijk alles wilt verkopen. Voor een taxatie moeten wij het object onder ogen hebben; aan de hand van beschrijvingen, foto’s of eerder opgestelde taxatierapporten kunnen wij geen bod doen.

Bezoek onze goud inkoop vanuit Zoetermeer
Wij zien u graag binnenkort in onze goud inkoopwinkel. Voordat u uit Zoetermeer vertrekt, vergeet u niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs met u mee te nemen. Deze hebben wij altijd nodig om een transactie te voltooien. Omdat wij verplicht zijn om elke inkoop te registreren, zullen wij ook vragen naar uw adres. Nadat wij uw gegevens hebben ingevoerd, betalen wij u direct uit in contanten of via uw bank als u dat liever wilt.

Hoe bereikt u ons?
Een bezoekje brengen aan onze goud inkoopwinkel vanuit Zoetermeer is zo geregeld. Zowel met de trein als auto zijn wij goed te bereiken. Kijk voor ons adres en openingstijden op de contactpagina.

Goud inkoop Zoetermeer

Scroll naar boven