Goud Inkoop Zaandam

Zit u thuis met een la vol oude sieraden? Heeft u goud of zilver uit een erfenis? Geen zin meer om uw zilverwerk te blijven poetsen? U bent niet alleen. Bij goud inkoop Zaandam omgeving, helpen wij dagelijks klanten hun edelmetaal in te wisselen voor geld. Van merkhorloges tot tandgoud, wij helpen u graag verder met een snelle service en een eerlijke, hoge prijs voor uw kostbaarheden. Kom gerust langs voor een gratis taxatie.

Goud Inkoop ZaandamZoekt u een betrouwbare goud inkoop Zaandam?
Goud verkopen is voor veel mensen een eenmalige onderneming. Wellicht is dit de eerste keer dat u op zoek gaat naar een goud inkoop Zaandam. Toch hoeft goud en zilver verkopen geen spannende opgave te zijn. Met ruim twintig jaar ervaring in de sieraden- en edelmetaalbranche, hebben wij alles in huis om de waarde van uw objecten te bepalen. En in de meeste gevallen kunnen alles items beoordeeld en getoetst worden in uw bijzijn. Aan de hand hiervan vertellen wij u direct hoeveel uw oud goud waard is.

Goud verkopen vanuit Zaandam, direct en zonder afspraak
Bij ons hoeft u geen afspraak te maken om langs te komen. Ons kantoor is maandag tot en met vrijdag geopend. Daar bieden onze vakspecialisten u een gratis taxatie aan. Dit houdt in dat zij naar uw meegebrachte kostbaarheden kijken en direct voor u uitrekenen hoeveel deze opleveren. Dit bedrag kunnen wij u onmiddellijk uitbetalen, maar u bent tot niets verplicht; u kunt er ook voor kiezen om over ons bod na te denken. Let wel op dat ons bod altijd gekoppeld is aan de actuele goudprijs. Wanneer deze stijgt of daalt, heeft dit uiteraard invloed op het bedrag die wij uitkeren.

Goud inkoop Zaandam: makkelijk, snel, betrouwbaar
Dat u niet elke dag uw oud goud verkoopt, begrijpen wij heel goed. Wellicht is dit de allereerste keer dat u op zoek gaat naar een goud inkoop Zaandam. Goud verkopen hoeft echter niet spannend te zijn. Het proces is simpel: u brengt alle gouden en zilveren voorwerpen mee naar onze inkoopwinkel. Voor merkhorloges vragen wij u ook om bijbehorende doos en papieren meebrengen. Wanneer u oud zilver komt inleveren in de vorm van bestek of andere voorwerpen, let er wel dat deze van massief zilver vervaardigd zijn. Verzilverde en vergulde objecten kunnen wij helaas niet inkopen. Elk object wordt dan zorgvuldig nagekeken en getoetst op echtheid en kwaliteit om de waarde ervan uit te bepalen. Zo simpel is het.

Bezoek onze goud inkoop vanuit Zaandam
Wij zien u graag binnenkort in onze goud inkoopwinkel. Voordat u uit Zaandam vertrekt, vergeet u niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs met u mee te nemen. Deze hebben wij altijd nodig omdat wij wettelijk verplicht zijn om de inkoop te registreren. Ook zullen wij vragen naar uw adres. Nadat uw gegevens zijn ingevoerd, betalen wij u direct uit in contanten.

Hoe bereikt u ons?
Ons kantoor is heel eenvoudig te bereiken wanneer u uit Zaandam komt. Met de trein bent u binnen een kwartier op Amsterdam Centraal. Ook wanneer u met de auto komt, zijn wij goed te bereiken. Kijk voor ons adres en openingstijden op de contactpagina.

Goud inkoop Zaandam

Scroll naar boven