Goud Inkoop Volendam

Direct contant geld voor uw oud goud en zilver? Bij goud inkoop Volendam omgeving kunt u op een snelle service en eerlijke, hoge prijzen rekenen. Wij kopen uw sieraden, munten, bestek en andere kostbare items direct van u in. Benieuwd hoeveel dit u oplevert? Kom gerust bij ons langs voor een gratis taxatie.

Goud Inkoop VolendamZoekt u een goud inkoop Volendam?
Met ruim twintig jaar ervaring in de sieraden- en edelmetaalbranche, helpen wij u graag verder. Wanneer u op zoek bent naar een goud inkoop Volendam, kunt u daarom vertrouwen op onze ervaring en expertise. Uw oud goud, zilver wordt zorgvuldig nagekeken en getoetst op echtheid en kwaliteit. Hierna kunnen wij u direct vertellen wat deze waard zijn.

Oud goud verkopen, direct en zonder afspraak vanuit Volendam
Een afspraak maken is bij ons niet nodig. Onze vakspecialisten staan tijdens onze openingstijden voor u klaar. Bovendien is taxatie helemaal gratis. Dit betekent dat wij voor u kunnen uitrekenen hoeveel uw kostbaarheden waard zijn en kunnen wij deze direct van u inkopen. U bent tot niets verplicht; ons bod is vrijblijvend en u mag er rustig over nadenken. Let wel op dat het bod altijd gekoppeld is aan de actuele goudkoers. Wanneer de koers stijgt of daalt, heeft dit invloed op het bedrag die wij kunnen uitbetalen.

Goud inkoop Volendam: makkelijk, betrouwbaar en snel
Uw oud goud, merkhorloge, muntenverzameling of andere objecten wisselt u direct in voor geld bij ons op kantoor. Voor de inkoop is het noodzakelijk dat u alle objecten kunt laten zien, aan de hand van foto’s of eerdere taxatierapporten kunnen wij geen bod doen. Voor merkhorloges vragen wij altijd naar de doos en papieren, dus mocht u deze nog in uw bezit hebben, neemt u deze ook mee. Wanneer u oud zilver komt inleveren in de vorm van bestek of andere voorwerpen, let er wel dat deze van massief zilver vervaardigd zijn. Verzilverde en vergulde objecten worden niet ingekocht.

Bezoek onze goud inkoop vanuit Volendam
Wij zien u graag binnenkort in onze inkoopwinkel. Voordat u uit Volendam vertrekt, vergeet niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs met u mee te nemen. Deze hebben wij altijd nodig omdat wij wettelijk verplicht zijn om elke inkoop te registreren. Om een transactie te voltooien, zullen wij ook vragen naar uw adres. Nadat uw gegevens zijn ingevoerd, betalen wij u gelijk in contanten uit.

Hoe bereikt u ons?
Ons kantoor is heel eenvoudig te bereiken vanuit Volendam, zowel met het openbaar vervoer als wanneer u met de auto komt. Kijk voor het adres en openingstijden op onze contactpagina.

Goud inkoop Volendam

Scroll naar boven