Goud Inkoop Monnickendam

Heeft u thuis een doos vol ongedragen sieraden? Onlangs kostbare gouden of zilveren objecten geërfd waar u geen raad mee weet? Dagelijks helpen wij onze klanten oud goud en zilver eenvoudig in te wisselen voor contant geld. Bij goud inkoop Monnickendam omgeving, staan wij ook voor u klaar met onze snelle service en eerlijke, hoge prijzen voor al uw kostbaarheden.

Goud Inkoop MonnickendamZoekt u een goud inkoop Monnickendam?
Met ruim twintig jaar ervaring, hebben wij alles in huis om u verder te helpen. Onze specialisten staan voor u klaar in onze goud inkoopwinkel in de buurt van Monnickendam. Elk object dat u meeneemt wordt zorgvuldig beoordeeld aan de hand van onder andere edelmetaalgehalte, staat en de kwaliteit van eventuele stenen. Dit gebeurt direct in uw bijzijn zodat u alle mogelijkheid heeft om vragen te stellen. Van kilo’s zilver tot slechts een paar gram goud, u krijgt van ons altijd direct een actueel bod.

Inkoop goud Monnickendam: snel, makkelijk, betrouwbaar
Wij begrijpen dat u niet elke dag goud en zilver verkoopt. Wellicht is dit de eerste keer dat u op zoek gaat naar een goud inkoop Monnickendam. Toch hoeft goud verkopen geen spannend opgave te zijn. Het is eigenlijk heel simpel: u verzamelt de objecten die u wilt inleveren en brengt een bezoek aan ons kantoor. Daar wordt u geholpen door een van onze specialisten die ter plekke voor u gaat uitrekenen hoeveel het gaat opleveren. Deze taxatie is gratis en verplicht u tot niets. Ons bod is altijd gekoppeld aan de actuele goudkoers en daarom beperkt geldig.

Zonder afspraak vanuit Monnickendam uw goud verkopen
Uw goud, zilver of merkhorloge wisselt u in voor geld direct bij ons op kantoor. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Voor de inkoop is het noodzakelijk dat u alle objecten meeneemt; aan de hand van foto’s, beschrijvingen of (taxatie)rapporten kunnen wij geen bod doen. Voor merkhorloges vragen wij altijd naar de doos en papieren, dus mocht u deze nog in uw bezit hebben, neemt u deze ook mee. Mocht u zilver bestek of andere zilveren gebruiksvoorwerpen willen inleveren, kan dat alleen als deze voorwerpen van massief zilver zijn gemaakt. Verzilverde of vergulde objecten kopen wij niet in.

Bezoek onze goud inkoop vanuit Monnickendam
Wij zien u graag binnenkort in onze goud inkoopwinkel. Voordat u uit Monnickendam vertrekt, vergeet u niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs met u mee te nemen. Deze hebben wij altijd nodig om een inkoop te voltooien. Omdat wij wettelijk verplicht zijn om elke klant te registreren, zullen wij ook vragen naar uw adres. Nadat wij uw gegevens hebben ingevoerd, betalen wij u direct uit in contanten.

Hoe bereikt u ons?
Ons kantoor is gelegen in Amsterdam en is makkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als auto vanuit Monnickendam. Kijk voor ons adres en openingstijden op de contactpagina.

Goud inkoop Monnickendam

Scroll naar boven