Goud Inkoop Maarssen

Wilt u direct contant geld voor uw oud goud of zilver? Dan bent u bij onze goud inkoop Maarssen omgeving op het juiste adres voor een snelle service en eerlijke, hoge prijzen. U kunt bij ons terecht met sieraden, bestek, horloges, munten en veel meer. Benieuwd hoeveel wij u voor uw edelmetaal kunnen geven? U bent van harte welkom in onze inkoopwinkel.

Goud Inkoop MaarssenZoekt u een goud inkoop Maarssen?
Wij begrijpen dat u niet elke dag uw goud en zilver verkoopt. Wellicht is dit de eerste keer dat u op zoek gaat naar een goud inkoop Maarssen. Wees gerust dat wij met ruim twintig jaar ervaring in de edelmetaalbranche alles in huis hebben om u direct te helpen. Uw kostbaarheden toetsen wij zorgvuldig waarna wij u direct kunnen vertellen hoeveel deze waard zijn.

Zonder afspraak uw oud edelmetaal verkopen
Bij ons hoeft u geen afspraak te maken om langs te komen. Wij staan voor u klaar en kunnen u direct helpen. Onze vakspecialisten bieden u een vrijblijvende taxatie aan. Dit houdt in dat wij naar uw kostbaarheden zullen kijken en direct voor u uitrekenen hoeveel deze opleveren. Dit verplicht u echter tot niets. U kunt rustig nadenken over ons bod. Let wel op dat het bod altijd gekoppeld is aan de actuele goudkoers. Wanneer deze stijgt of daalt, heeft dit invloed op het bedrag die wij uitkeren.

Goud inkoop Maarssen: snel, makkelijk, betrouwbaar
Bij een bezoek aan ons adres worden uw meegebrachte items in uw bijzijn getaxeerd. Het is daarom belangrijk dat u alles kunt laten zien; aan de hand van foto’s of beschrijvingen kunnen wij geen waardebepaling doen. Voor merkhorloges vragen wij altijd naar de doos en papieren, dus mocht u deze nog in uw bezit hebben, neemt u deze ook mee. Wanneer u oud zilver komt inleveren in de vorm van bestek of andere voorwerpen is het van belang dat deze van massief zilver gemaakt zijn. Verzilverde en vergulde objecten kopen wij niet in.

Bezoek onze goud inkoop vanuit Maarssen
Wij zien u graag in onze inkoopwinkel. Voordat u uit Maarssen vertrekt, vergeet dan niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs mee te nemen. Deze hebben wij altijd nodig omdat wij wettelijk verplicht zijn om elke inkoop te registreren. Om een transactie te voltooien, zullen wij ook vragen naar uw adres. Nadat uw gegevens zijn ingevoerd, betalen wij u direct uit in contant geld.

Hoe bereikt u ons?
Ons kantoor is gelegen in Amsterdam en makkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als auto wanneer u uit Maarssen komt. Kijk voor het adres en openingstijden op onze contactpagina.

Goud inkoop Maarssen

Scroll naar boven