Goud Inkoop Leiden

Direct contant geld voor uw goud en zilver? Dan kunt u bij goud inkoop Leiden omgeving terecht voor een snelle service en eerlijke, hoge prijzen voor uw edelmetaal. Wij kopen sieraden, munten, bestek, horloges en andere kostbare gouden of zilveren items direct van u in. Benieuwd hoeveel wij u kunnen meegeven? Kom dan bij ons langs voor een gratis taxatie.

Goud Inkoop LeidenOp zoek naar een goud inkoop Leiden?
Wij begrijpen dat u niet elke dag oud goud verkoopt. Wellicht is dit de eerste keer dat u op zoek gaat naar een goud inkoop Leiden. Bij ons bent u aan het juiste adres; met ruim twintig jaar ervaring hebben wij alles in huis om u direct te helpen. Uw gouden en zilveren items worden door ons zorgvuldig getoetst en beoordeeld waarna wij u direct kunnen vertellen hoeveel deze waard zijn.

Goud inkoop Leiden: snel, makkelijk, betrouwbaar
Tijdens een bezoek aan ons adres worden uw meegebrachte objecten in uw bijzijn getaxeerd. Het is daarom belangrijk dat u alles aan ons kunt laten zien; aan de hand van foto’s of beschrijvingen kunnen wij geen waardebepaling doen. Voor merkhorloges vragen wij altijd naar de doos en papieren, dus mocht u deze nog in uw bezit hebben, neemt u deze ook mee. Wanneer u oud zilver komt inleveren in de vorm van bestek of andere voorwerpen is het van belang dat deze van massief zilver gemaakt zijn. Verzilverde en vergulde objecten kopen wij niet in.

Direct en zonder afspraak uw goud verkopen
U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen. Onze vakspecialisten kunnen in de meeste gevallen direct voor u aan de slag gaan met een gratis taxatie. Dit houdt in dat de waarde van uw kostbaarheden bepaald wordt en u ontvangt van ons een bod. Ons bod is vrijblijvend; u bent tot niets verplicht. U kunt hier rustig over nadenken, maar houd wel rekening mee dat onze inkoopprijzen direct gekoppeld zijn aan actuele edelmetaalkoersen. Wanneer deze koersen stijgen of dalen, heeft dit invloed op het bedrag die wij aan u kunnen uitkeren.

Bezoek onze goud inkoop vanuit Leiden
Wij zien u graag in onze inkoopwinkel. Voordat u uit Leiden vertrekt, vergeet dan niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs mee te nemen. Deze hebben wij altijd nodig omdat wij wettelijk verplicht zijn om elke inkoop te registreren. Om een transactie te voltooien, zullen wij ook vragen naar uw adres. Nadat uw gegevens zijn ingevoerd, betalen wij u direct uit in contant geld.

Hoe bereikt u ons?
Ons kantoor is heel eenvoudig vanuit Leiden met de trein of wanneer u met de auto komt. Kijk voor ons adres en openingstijden op de contactpagina.

Goud inkoop Leiden

Scroll naar boven