Goud Inkoop IJmuiden

Heeft u thuis la vol ongedragen sieraden? Onlangs zilveren of gouden objecten geërfd waar u geen raad mee weet? U bent niet de enige. Dagelijks helpen wij onze klanten om hun oud goud eenvoudig in te wisselen voor contant geld. Bij goud inkoop IJmuiden omgeving, staan wij ook voor u klaar met een snelle service en eerlijke, hoge prijzen voor al uw kostbare edelmetalen.

Goud Inkoop IJmuidenZoekt u een betrouwbare goud inkoop IJmuiden?
Met ruim twintig jaar ervaring, hebben wij alles in huis om u van dienst te zijn. Onze specialisten staan u graag te woord in onze goud inkoopwinkel in de buurt van IJmuiden. Elk object of sieraad dat u meeneemt zullen wij zorgvuldig beoordelen door onder andere edelmetaalgehalte, staat en de kwaliteit van eventuele stenen te toetsen. Dit doen wij direct in uw bijzijn zodat u alle mogelijkheid heeft om vragen te stellen. Van kilo’s zilver tot slechts een paar gram goud, u krijgt van ons altijd direct een actueel bod.

Goud verkopen vanuit IJmuiden, direct en zonder afspraak
Bij ons hoeft u geen afspraak te maken om langs te komen. Ons kantoor is maandag tot en met vrijdag geopend. Daar bieden onze vakspecialisten u een gratis taxatie aan. Dit houdt in dat zij naar uw meegebrachte kostbaarheden kijken en direct voor u uitrekenen hoeveel deze waard zijn. Dit bedrag kunnen wij u onmiddellijk uitkeren, maar u bent tot niets verplicht; u kunt er ook voor kiezen om over ons bod na te denken. Let wel op dat ons bod altijd gekoppeld is aan de actuele goudprijs. Wanneer deze stijgt of daalt, heeft dit uiteraard invloed op het bedrag die wij u kunnen uitbetalen.

Goud inkoop IJmuiden: makkelijk, snel, betrouwbaar
Wij begrijpen dat u niet elke dag uw oud goud verkoopt. Wellicht is dit voor u de eerste keer dat u op zoek gaat naar een goud inkoop IJmuiden. Maar goud verkopen hoeft niet spannend te zijn. Het proces is eigenlijk heel simpel: u brengt alle gouden en zilveren voorwerpen mee naar onze inkoopwinkel. Voor merkhorloges vragen wij u ook om bijbehorende doos en papieren meebrengen. Wanneer u oud zilver komt inleveren in de vorm van bestek of andere voorwerpen, let er wel dat deze van massief zilver vervaardigd zijn. Verzilverde en vergulde objecten kunnen wij helaas niet inkopen. Elk object wordt dan zorgvuldig nagekeken en getoetst op echtheid en kwaliteit om de waarde ervan uit te bepalen.

Bezoek onze goud inkoop vanuit IJmuiden
Wij zien u graag binnenkort in onze goud inkoopwinkel. Voordat u uit IJmuiden vertrekt, vergeet u niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs met u mee te nemen. Deze hebben wij altijd nodig omdat wij wettelijk verplicht zijn om elke inkoop te registreren. Ook zullen wij vragen naar uw adres. Nadat uw gegevens zijn ingevoerd, betalen wij u direct uit in contanten.

Hoe bereikt u ons?
Ons kantoor is eenvoudig te bereiken wanneer u uit IJmuiden komt. Wij zijn in Amsterdam gevestigd en makkelijk te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Kijk voor ons adres en openingstijden op onze contactpagina.Goud inkoop IJmuiden

Scroll naar boven