Goud Inkoop Hoorn

Wilt u direct contant geld voor uw goud en zilver? Bij goud inkoop Hoorn omgeving kunt u op onze snelle service en eerlijke prijzen rekenen. Wij kopen uw sieraden, munten, bestek en andere kostbare items direct van u in. Benieuwd hoeveel dit u oplevert? Kom gerust bij ons langs voor een gratis taxatie.

Goud Inkoop HoornOp zoek naar een goud inkoop Hoorn?
Met meer dan twintig jaar ervaring in de sieraden- en edelmetaalbranche, helpen wij u graag verder. Wanneer u op zoek bent naar een goud inkoop Hoorn, kunt u daarom vertrouwen op onze ervaring en expertise. Uw oud goud wordt zorgvuldig nagekeken en getoetst op echtheid en kwaliteit. Hierna kunnen wij u direct vertellen wat deze waard zijn.

Oud goud verkopen, direct en zonder afspraak vanuit Hoorn
U hoeft geen afspraak te maken om bij ons langs te komen. Onze vakspecialisten staan tijdens onze openingstijden voor u klaar. Bovendien is taxatie helemaal gratis. Dit betekent dat wij ter plekke voor u kunnen uitrekenen hoeveel uw kostbaarheden waard zijn en, indien gewenst, kunnen wij deze direct van u inkopen. U bent tot niets verplicht; ons bod is vrijblijvend en u mag er rustig over nadenken. Let wel op dat het bod altijd gekoppeld is aan de actuele goudkoers. Wanneer de koers stijgt of daalt, heeft dit invloed op het bedrag die wij kunnen uitbetalen.

Goud inkoop Hoorn: betrouwbaar, makkelijk, snel
Oud goud, uw merkhorloge, muntenverzameling of andere kostbare objecten wisselt u direct in voor geld bij ons op kantoor. Voor de inkoop is het noodzakelijk dat u alle objecten aan ons kunt laten zien; aan de hand van foto’s of eerdere taxatierapporten kunnen wij geen bod doen. Voor merkhorloges vragen wij altijd naar de originele doos en papieren, dus mocht u deze nog in uw bezit hebben, neemt u deze ook mee. Wanneer u oud zilver komt inleveren in de vorm van bestek of andere voorwerpen, let er wel op dat deze van massief zilver zijn. Verzilverde en vergulde objecten kunnen wij niet van u inkopen.

Bezoek onze goud inkoop vanuit Hoorn
Wij zien u graag binnenkort in onze inkoopwinkel. Voordat u uit Hoorn vertrekt, vergeet niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs met u mee te nemen. Deze hebben wij altijd nodig omdat wij wettelijk verplicht zijn om elke inkoop te registreren. Om een transactie te voltooien, zullen wij ook vragen naar uw adres. Nadat uw gegevens zijn ingevoerd, betalen wij u gelijk in contanten uit.

Hoe bereikt u ons?
Ons inkoopkantoor is heel eenvoudig te bereiken vanuit Hoorn, zowel met het openbaar vervoer als wanneer u met de auto komt. Kijk voor het adres en openingstijden op onze contactpagina.

Goud inkoop Hoorn

Scroll naar boven