Goud inkoop Heemskerk

Zit u thuis met een la vol ongedragen sieraden? Heeft u onlangs een inboedel gouden of zilveren objecten geërfd? En bent u op zoek naar een inkoper die u een eerlijke prijs er voor geeft? Dagelijks helpen wij onze klanten om hun oud goud eenvoudig in te wisselen voor contant geld. Bij goud inkoop Heemskerk omgeving, staan wij ook voor u klaar met een snelle service en actuele inkoopprijzen voor al uw kostbaarheden.|

Goud inkoop HeemskerkUw goud verkopen in Heemskerk
U wilt uw goud verkopen in omgeving Heemskerk. Met meer dan twintig jaar ervaring, hebben wij alles in huis om u te helpen. Onze specialisten staan u graag te woord in onze zaak. Alles wat u meebrengt wordt zorgvuldig getoetst op onder andere edelmetaalgehalte, staat en kwaliteit. Dit gebeurt direct in uw bijzijn zodat u alle mogelijkheid heeft om vragen te stellen. Van kilo’s zilver tot slechts een paar gram goud, u krijgt van ons altijd direct een actueel bod.

Goud inkoop Heemskerk: makkelijk, snel, betrouwbaar
Wij begrijpen dat u niet elke dag goud verkoopt. Misschien is dit de eerste keer dat u op zoek gaat naar een goud inkoop Heemskerk. Toch hoeft het verkopen van goud geen spannend opgave te zijn. Het is eigenlijk heel simpel: u verzamelt alle items die u wilt inleveren voor geld en bezoekt ons kantoor. Daar wordt u geholpen door onze vakspecialisten die ter plekke voor u uitrekenen hoeveel u direct voor ontvangt. Een taxatie is gratis en verplicht u tot niets en is altijd gekoppeld aan actuele edelmetaalkoersen.

Zonder afspraak vanuit Heemskerk uw goud verkopen
Oud goud, zilver of merkhorloges wisselt u in voor directe uitbetaling. U hoeft geen afspraak met ons te maken, in de meeste gevallen kunnen wij u gelijk helpen. Voor de inkoop is het noodzakelijk dat u alle te verkopen items meeneemt; aan de hand van foto’s of beschrijvingen kunnen wij geen bod doen. Voor merkhorloges vragen wij altijd naar de doos en papieren, dus mocht u deze nog in uw bezit hebben, neemt u deze ook mee. Mocht u zilver bestek of andere zilveren gebruiksvoorwerpen willen inleveren, kan dat alleen als deze voorwerpen van massief zilver zijn gemaakt. Verzilverde of vergulde objecten kunnen wij niet inkopen.

Bezoek onze goud inkoop vanuit Heemskerk
Wij zien u graag binnenkort in onze goud inkoop. Voordat u uit Heemskerk vertrekt, vergeet u niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs met u mee te nemen. Deze hebben wij altijd nodig om een inkoop te voltooien. Omdat wij wettelijk verplicht zijn om elke klant te registreren, zullen wij ook vragen naar uw adres. Nadat wij uw gegevens hebben ingevoerd, betalen wij u direct uit in contanten. Mocht het om een groot bedrag gaan, dan maken wij het bedrag aan u over.

Hoe bereikt u ons?
Ons kantoor is gelegen in Amsterdam en makkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als auto wanneer u uit Heemskerk komt. Kijk voor het adres en openingstijden op onze contactpagina.

Goud inkoop Heemskerk

Scroll naar boven