Goud Inkoop Haarlem

Wilt u direct geld voor uw oud goud en zilver? Dan bent u bij onze goud inkoop Haarlem omgeving aan het juiste adres. Zowel voor een snelle service als eerlijke, hoge prijzen kunt u bij ons terecht. In plaats van uw sieraden jarenlang in de la te laten liggen, wisselt u uw kostbaarheden bij ons in tegen directe contante uitbetaling. Komt u uit de regio Haarlem? Dan bereikt u onze inkoopwinkel heel eenvoudig.

Goud Inkoop HaarlemOp zoek naar een betrouwbare goud inkoper in Haarlem?
U bent op zoek naar een goud inkoop Haarlem. Al twintig jaar helpen wij klanten uit Haarlem hun goud in te wisselen voor geld. Als inkoper staan onze deuren doordeweeks voor u open. Heeft u sieraden, oud Nederlandse munten (zoals Gouden Tientjes), of wellicht een merkhorloge die u wilt verkopen? Onze vakmensen hebben alles in huis om deze direct voor u te taxeren. Ook beantwoorden zij al uw vragen en informeren u graag over onze werkwijze. Wanneer u bij ons komt, wordt elk object die u meeneemt zorgvuldig beoordeeld, zo wordt onder andere het karaat gehalte getoetst. Voor merkhorloges vragen wij altijd naar de doos en papieren, dus mocht u deze nog in uw bezit hebben, neemt u deze altijd mee.

Goud inkoop Haarlem: direct en zonder afspraak
Goud wisselt u voor geld in op ons kantoor. U kunt gewoon bij ons binnenlopen en hoeft vooraf geen afspraak met ons te maken. Voor de inkoop dient u alle sieraden en andere objecten mee te nemen, ook als u nog twijfelt of u daadwerkelijk alles wilt verkopen. Voor een taxatie moeten wij het object onder ogen hebben; aan de hand van beschrijvingen, foto’s of eerder opgestelde taxatierapporten kunnen wij geen bod doen. Bij ons zijn taxaties gratis en vrijblijvend. U bent tot niets verplicht. Let wel op dat ons bod gekoppeld is aan de actuele edelmetaalkoersen en is dus uitsluitend op het moment van taxatie geldig. Mocht de goudprijs op een later moment stijgen of dalen, dan rekenen wij ons bod opnieuw voor u uit.

Bezoek onze goud inkoop vanuit Haarlem
Wij zien u graag binnenkort in onze goud inkoopwinkel. Voordat u uit Haarlem vertrekt, vergeet u niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs met u mee te nemen. Deze hebben wij altijd nodig om een transactie te voltooien. Omdat wij verplicht zijn om elke inkoop te registreren, zullen wij ook vragen naar uw adres. Nadat wij uw gegevens hebben ingevoerd, betalen wij u uit en heeft u het geld direct in handen.

Hoe bereikt u ons?
Een bezoekje brengen aan onze goud inkoopwinkel vanuit Haarlem is zo geregeld. Met de trein bent u binnen een kwartier op Amsterdam Centraal. Ook wanneer u met de auto komt, zijn wij goed te bereiken. Kijk voor ons adres en openingstijden op de contactpagina.

Goud inkoop Haarlem

Scroll naar boven