Goud Inkoop Den Haag

Heeft u thuis een la vol sieraden die u niet meer draagt? Onlangs gouden of zilveren objecten geërfd? Geen zin om uw zilverwerk te blijven poetsen? U bent niet de enige. Bij goud inkoop Den Haag omgeving helpen wij dagelijks klanten hun goud en zilver in te wisselen voor geld. Van merkhorloges tot tandgoud, wij helpen u graag verder met een snelle service en een eerlijke, hoge prijs voor uw kostbaarheden. Kom gerust bij ons langs voor een gratis taxatie.

Zoekt u een goud inkoop Den Haag?
Voor veel mensen is goud verkopen een eenmalige onderneming. Wellicht is dit de eerste keer dat u op zoek gaat naar een goud inkoop Den Haag. Toch hoeft dit geen spannende opgave te zijn. Met onze ervaring van ruim twintig jaar in het vak, hebben wij alles in huis om u te helpen. Zo kunnen wij de waarde van uw items bepalen en deze direct van u inkopen indien gewenst.

Goud inkoop Den Haag: makkelijk, betrouwbaar, snel
Uw oud goud, muntenverzameling, merkhorloge en andere items wisselt u direct in voor geld bij ons op kantoor. Voor de inkoop is het noodzakelijk dat u alle items in het echt aan ons kunt laten zien, aan de hand van foto’s of eerdere taxatierapporten kunnen wij geen bod doen. Voor merkhorloges vragen wij altijd naar de doos en papieren, dus mocht u deze nog in uw bezit hebben, neemt u deze ook mee. Wanneer u oud zilver komt inleveren in de vorm van bestek of andere voorwerpen, let er wel dat deze van massief zilver vervaardigd zijn. Verzilverde en vergulde objecten worden niet ingekocht.  

Goud Inkoop Den HaagUw goud verkopen vanuit Den Haag , direct en zonder afspraak
U hoeft geen afspraak te maken om onze goud inkoopwinkel te bezoeken. Onze vakspecialisten staan tijdens openingstijden voor u klaar. Bovendien is een taxatie helemaal gratis. Dit betekent dat wij ter plekke voor u kunnen uitrekenen hoeveel uw kostbaarheden waard zijn. U bent tot niets verplicht; ons bod is vrijblijvend en u mag er rustig over nadenken. Let wel op dat een bod altijd gekoppeld is aan de actuele goudkoers. Wanneer deze stijgt of daalt, heeft dit invloed op het bedrag die wij aan u kunnen uitkeren.

Bezoek onze goud inkoop vanuit Den Haag
Wij zien u graag binnenkort in onze inkoopwinkel. Voordat u uit Den Haag vertrekt, vergeet niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs met u mee te nemen. Omdat wij wettelijk verplicht zijn om elke inkoop te registreren, dient u altijd een geldig identiteitsbewijs te laten zien. Om een transactie te voltooien, zullen wij ook vragen naar uw adres. Nadat uw gegevens zijn ingevoerd, betalen wij u gelijk in contanten uit.

Hoe bereikt u ons?
Ons kantoor is heel eenvoudig te bereiken vanuit Den Haag, zowel met het openbaar vervoer als wanneer u met de auto komt. Kijk voor het  adres en openingstijden op onze contactpagina.

Goud inkoop Den Haag

Scroll naar boven