Goud Inkoop Amstelveen

Heeft u thuis een la vol ongedragen gouden sieraden? Onlangs kostbare gouden of zilveren objecten geërfd waar u geen raad mee weet? U bent niet de enige. Dagelijks helpen wij onze klanten om hun oud goud eenvoudig in te wisselen voor geld. Bij goud inkoop Amstelveen omgeving, staan wij ook voor u klaar met een snelle service en eerlijke, hoge prijzen voor al uw kostbaarheden. 

 

Goud Inkoop AmstelveenWaar vindt u een betrouwbare goud inkoop Amstelveen?

Met ruim twintig jaar ervaring, hebben wij alles in huis om u van dienst te zijn. Onze specialisten staan u graag te woord in onze goud inkoopwinkel in de buurt van Amstelveen. Goud inkoop is namelijk onze specialisme. Elk object dat u meeneemt zullen wij zorgvuldig beoordelen aan de hand van onder andere edelmetaalgehalte, staat en de kwaliteit van eventuele stenen. Dit gebeurt direct in uw bijzijn zodat u alle mogelijkheid heeft om vragen te stellen. Van kilo’s zilver tot slechts een paar gram goud, u krijgt van ons altijd direct een actueel bod.

 

Inkoop Goud Kantoor AmstelveenInkoop goud Amstelveen: snel, makkelijk, betrouwbaar

Wij begrijpen dat u niet elke dag uw oud goud verkoopt. Misschien is dit de eerste keer dat u op zoek gaat naar een goud inkoop Amstelveen. Toch hoeft goud verkopen geen spannend opgave te zijn. Het is eigenlijk heel simpel: u verzamelt de objecten die u wilt inleveren voor geld en brengt een bezoek aan ons kantoor. Daar wordt u geholpen door een van onze vakspecialisten die ter plekke voor u gaat uitrekenen hoeveel het gaat opleveren. Deze taxatie is gratis en verplicht u tot niets. Goud inkoop Amstelveen bod is altijd gekoppeld aan de actuele goudkoers. Mocht u nog even de tijd willen nemen om over het bod na te denken, houd dan wel rekening mee dat wij ons bod mogelijk aan moeten passen mocht de goudprijs in de tussentijd stijgen of dalen.

 

Zonder afspraak vanuit Amstelveen uw goud verkopen

Uw goud, zilver of merkhorloge wisselt u in voor geld direct bij ons op kantoor. U hoeft vooraf geen afspraak te maken. Voor de inkoop is het noodzakelijk dat u alle objecten meeneemt; aan de hand van foto’s, beschrijvingen of (taxatie)rapporten kunnen wij geen bod doen. Voor merkhorloges vragen wij altijd naar de doos en papieren, dus mocht u deze nog in uw bezit hebben, neemt u deze ook mee. Mocht u zilver bestek verkopen of andere zilveren gebruiksvoorwerpen willen inleveren, kan dat alleen als deze voorwerpen van massief zilver zijn gemaakt. Verzilverde of vergulde objecten kopen wij niet in. Dit heeft namelijk maar een heel dun laagje edelmetaal. In dit gevalt kost het eigenlijk meer dan het oplevert voor het verwerken van deze objecten.

 

Amstelveen goud inkoopBezoek onze goud inkoop vanuit Amstelveen

Wij zien u graag binnenkort in onze goud inkoopwinkel. Voordat u uit Amstelveen vertrekt, vergeet u niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs met u mee te nemen. Deze hebben wij altijd nodig om een inkoop te voltooien. Omdat wij wettelijk verplicht zijn om elke klant te registreren, zullen wij ook vragen naar uw adres. Nadat wij uw gegevens hebben ingevoerd, betalen wij u direct uit in contanten of via de bank. Heeft u andere edelmetalen die u wilt verkopen, neem deze dan ook gerust mee en wij bekijken wat de inkoopwaarde hiervan is.

 

Hoe bereikt u ons vanuit Amstelveen?

Ons kantoor is gelegen in Amsterdam en makkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als auto of wel fiets wanneer u uit Amstelveen komt. Kijk voor het adres en openingstijden op onze contactpagina. Wij bieden u een hoge prijs voor uw gouden objecten. Hierdoor is het uiteraard interessant voor u om vanuit Amstelveen naar ons toe te komen. Dit kan u veel geld schelen. 

 

Goud inkoop Amstelveen

Scroll naar boven