Goud Inkoop Amstelveen

Heeft u thuis een la vol ongedragen sieraden? Onlangs kostbare gouden of zilveren objecten geërfd waar u geen raad mee weet? U bent niet de enige. Dagelijks helpen wij onze klanten om hun oud goud eenvoudig in te wisselen voor contant geld. Bij goud inkoop Amstelveen omgeving, staan wij ook voor u klaar met een snelle service en eerlijke, hoge prijzen voor al uw kostbaarheden.

Goud Inkoop AmstelveenWaar vindt u een betrouwbare goud inkoop Amstelveen?
Met ruim twintig jaar ervaring, hebben wij alles in huis om u van dienst te zijn. Onze specialisten staan u graag te woord in onze goud inkoopwinkel in de buurt van Amstelveen. Elk object dat u meeneemt zullen wij zorgvuldig beoordelen aan de hand van onder andere edelmetaalgehalte, staat en de kwaliteit van eventuele stenen. Dit gebeurt direct in uw bijzijn zodat u alle mogelijkheid heeft om vragen te stellen. Van kilo’s zilver tot slechts een paar gram goud, u krijgt van ons altijd direct een actueel bod.

Inkoop goud Amstelveen: snel, makkelijk, betrouwbaar
Wij begrijpen dat u niet elke dag uw oud goud verkoopt. Misschien is dit de eerste keer dat u op zoek gaat naar een goud inkoop Amstelveen. Toch hoeft goud verkopen geen spannend opgave te zijn. Het is eigenlijk heel simpel: u verzamelt de objecten die u wilt inleveren voor geld en brengt een bezoek aan ons kantoor. Daar wordt u geholpen door een van onze vakspecialisten die ter plekke voor u gaat uitrekenen hoeveel het gaat opleveren. Deze taxatie is gratis en verplicht u tot niets. Ons bod is altijd gekoppeld aan de actuele goudkoers. Mocht u nog even de tijd willen nemen om over het bod na te denken, houd dan wel rekening mee dat wij ons bod mogelijk aan moeten passen mocht de goudprijs in de tussentijd stijgen of dalen.

Amstelveen goud inkoopZonder afspraak vanuit Amstelveen uw goud verkopen
Uw goud, zilver of merkhorloge wisselt u in voor geld direct bij ons op kantoor. U hoeft vooraf geen afspraak te maken. Voor de inkoop is het noodzakelijk dat u alle objecten meeneemt; aan de hand van foto’s, beschrijvingen of (taxatie)rapporten kunnen wij geen bod doen. Voor merkhorloges vragen wij altijd naar de doos en papieren, dus mocht u deze nog in uw bezit hebben, neemt u deze ook mee. Mocht u zilver bestek of andere zilveren gebruiksvoorwerpen willen inleveren, kan dat alleen als deze voorwerpen van massief zilver zijn gemaakt. Verzilverde of vergulde objecten kopen wij niet in.

Bezoek onze goud inkoop vanuit Amstelveen
Wij zien u graag binnenkort in onze goud inkoopwinkel. Voordat u uit Amstelveen vertrekt, vergeet u niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs met u mee te nemen. Deze hebben wij altijd nodig om een inkoop te voltooien. Omdat wij wettelijk verplicht zijn om elke klant te registreren, zullen wij ook vragen naar uw adres. Nadat wij uw gegevens hebben ingevoerd, betalen wij u direct uit in contanten.

Hoe bereikt u ons?
Ons kantoor is gelegen in Amsterdam en makkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als auto wanneer u uit Amstelveen komt. Kijk voor het adres en openingstijden op onze contactpagina.

Goud inkoop Amstelveen