Goud Inkoop Alkmaar

Direct contant geld voor uw oud goud? Bij goud inkoop Alkmaar omgeving ontvangt u zowel een snelle service als een eerlijke, hoge prijs voor edelmetaal in de vorm van sieraden, munten, baren en andere kostbare items. Van een 14-karaat goud ketting die u niet meer draagt tot zilver bestek en tandgoud dat u meekrijgt van uw tandarts, wij zijn u graag van dienst. Wilt u tandgoud of ook wel dental goud verkopen? Kom gerust bij ons langs voor een gratis taxatie.

 

Zoekt u een betrouwbare goud inkoop Alkmaar?

Met inmiddels twintig jaar ervaring in de sieraden- en edelmetaalbranche, helpen wij u graag verder. Wanneer u op zoek bent naar een goud inkoop Alkmaar, kunt u daarom vertrouwen op onze expertise. Wij toetsen uw oud goud en zilver op echtheid en kwaliteit. Hierna kunnen wij u direct vertellen hoeveel dit u gaat opleveren. Het loont om vanuit Alkmaar naar ons toe te komen met uw goud of zilver. Wij geven u namelijk een hoge prijs voor uw spullen. Kom langs vanuit Alkmaar en laat u verrassen met een mooi geldbedrag.

 

Oud goud verkopen, direct en zonder afspraak vanuit Alkmaar

Een afspraak maken is bij ons niet nodig. Onze vakspecialisten staan tijdens openingstijden voor u klaar voor oud goud. Bovendien is taxatie voor uw oud goud bij ons helemaal gratis. Dit betekent dat wij ter plekke voor u kunnen uitrekenen hoeveel uw kostbaarheden waard zijn en kopen wij deze direct van u in. U bent tot niets verplicht; ons bod is vrijblijvend en u mag er rustig over nadenken. Let wel op dat een bod voor oud goud inkoop altijd gekoppeld is aan de actuele goudkoers. Wanneer deze stijgt of daalt, heeft dit invloed op het bedrag die wij aan u kunnen uitkeren.

 

Goud Inkoop AlkmaarGoud inkoop Alkmaar: makkelijk, betrouwbaar, snel

Uw oud goud, muntenverzameling, merkhorloge en andere items wisselt u direct in voor geld bij ons op kantoor. Voor de inkoop is het noodzakelijk dat u alle items in het echt kunt laten zien, aan de hand van foto’s of eerdere taxatierapporten kunnen wij geen bod doen. Voor merkhorloges vragen wij altijd naar de doos en papieren, dus mocht u deze nog in uw bezit hebben, neemt u deze ook mee. Wanneer u oud zilver komt inleveren in de vorm van bestek of andere voorwerpen, let er wel dat deze van massief zilver vervaardigd zijn. Verzilverde en vergulde objecten worden niet ingekocht.

 

Bezoek onze goud inkoop vanuit Alkmaar

Wij zien u graag binnenkort in onze inkoopwinkel vlak bij Alkmaar. Voordat u uit Alkmaar vertrekt, vergeet niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs met u mee te nemen. Omdat wij wettelijk verplicht zijn om elke inkoop te registreren, dient u altijd geldig ID te laten zien. Om een gouden transactie te voltooien, dienen wij dit nauwkeurig te registeren. Nadat uw gegevens zijn ingevoerd, betalen wij u gelijk in contanten of per bank uit. Zo weet u dat wij altijd transparant werken. Dat is toch wel zo fijn?

 

Hoe bereikt u ons vanuit Alkmaar?

Ons kantoor is heel eenvoudig te bereiken vanuit Alkmaar, zowel met het openbaar vervoer als wanneer u met de auto komt. Kijk voor het adres en openingstijden op onze contactpagina. Vanuit Alkmaar kunt u gemakkelijk met uw auto naar ons toekomen. U neemt hiervoor de afslag Rai. Vanaf deze afslag is het nog maar enkele minuten naar ons toe. Mocht u met het OV komen, dan stapt u uit op station Zuid of Centraal en neemt u daar de Noord/Zuid-lijn. Hierbij moet u dan bij station De Pijp zijn. Zo is vanuit Alkmaar goud inkoop Amsterdam ook makkelijk te bereiken. Wij zien u snel tegemoet.

 

Goud inkoop Alkmaar

Scroll naar boven