Goud Inkoop Amsterdam

Bij onze goud inkoop Amsterdam ontvangt u direct geld voor uw oud goud. Wij staan niet alleen bekend om onze snelle service, maar ook om onze eerlijke, hoge prijzen voor uw oud goud, zilver en andere edelmetalen. Bent u in het bezit van sieraden die u nooit meer draagt? Heeft u een merkhorloge waar u op uitgekeken bent? Of misschien heeft u wel een muntenverzameling of zilver bestek geërfd waar u geen raad mee weet? Zilver bestek verkopen of andere objecten kunt u op tijdens onze openingstijden terecht bij onze goud inkoop Amsterdam.

 

Amsterdam Goud Inkoop KantoorUw vertrouwd adres voor goud inkoop in Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare goudinkoper in Amsterdam? Met ruim twintig jaar ervaring in de sieraden- en edelmetaalbranche, hebben wij alles in huis om uw oud goud en oud zilver te taxeren. Dit houdt in dat wij elk object zullen beoordelen aan de hand van onder andere edelmetaalgehalte, staat en de kwaliteit van eventuele stenen. Onze vakmensen doen dit direct in uw bijzijn en nemen graag de tijd om onze werkwijze toe te lichten en om uw vragen te beantwoorden. Ook kunnen zij u ter plekke informeren over onze actuele inkoopprijzen. Weet u nog niet zeker of u uw kostbaarheden direct wilt inwisselen voor geld? U bent tot niets verplicht. Taxatie is bij ons gratis en vrijblijvend. Voor goud inkoop Amsterdam komt u dus naar ons toe.

 

Goud Inkoop AmsterdamGoud inkoop Amsterdam zonder afspraak

Bij ons hoeft u geen afspraak te maken om langs te komen met uw kostbaarheden. Wij staan doordeweeks voor u klaar. Van kilo’s zilver tot slechts een paar gram goud, u bent welkom op ons adres in hartje Amsterdam. Vooraf contact met ons opnemen mag – bijvoorbeeld wanneer u van plan bent om objecten van zeer hoge waarde aan te bieden – maar in de meeste gevallen kunnen wij u direct en zonder afspraak helpen. Of u nu 10 gram of 100 gram goud heeft leggen. Het levert een mooi bedrag op. Bent u benieuwd wat uw oud goud u vandaag met deze hoge goudkoers kan opleveren? U bezoek is altijd vrijblijvend in onze beveiligde omgeving. De taxatie verplicht u niet tot een directe verkoop. Goud inkoop transacties gebeuren altijd veilig en discreet. Indien u akkoord gaat met onze aangeboden inkoop bod, dan kunnen wij direct overgaan tot uitbetaling. Dit kan contant of via de bank. Wel zo fijn, u hoeft dan namelijk niet te wachten op uw geld.

 

Inkoop Goud in AmsterdamBezoek onze goud inkoop in Amsterdam

Uw goud, zilver of merkhorloge wisselt u in voor geld direct bij ons op kantoor. Voor de goud inkoop in Amsterdam aan de Ceintuurbaan is het noodzakelijk dat u alle objecten meeneemt; aan de hand van foto’s, beschrijvingen of taxatierapporten kunnen wij geen bod doen. Wilt u uw merkhorloges verkopen? Voor verkoop vragen wij altijd naar de doos en papieren, dus mocht u deze nog in uw bezit hebben, neemt u deze ook mee. Dit heeft namelijk invloed op het bedrag dat wij u kunnen bieden. Denk hierbij aan horloges als Cartier, Breitling of Rolex. Daarnaast dient u altijd een geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs te overhandigen omdat wij verplicht zijn elke inkoop te registreren.

 

Hoe bereikt u ons om te verkopen?

Ons goud inkoop kantoor in Amsterdam is zeer centraal gelegen en makkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als auto. Voor zowel uw fiets of auto zijn er voldoende parkeerplekken voor de deur of in de omgeving. Kijk voor het adres en openingstijden op onze contactpagina. Kom direct langs om uw goud te verkopen.

 

Goud inkoop Amsterdam

Scroll naar boven